Reer Mycí žínka BabyCare

Reer Mycí žínka BabyCare

Zařazení: Osušky, žínky
Výrobce: Reer
Kód: 81091
EAN: 4013283810910
Záruka: 2 roky

Expedice: 2-3 pracovní dny

299,- Kč včetně DPH

**Mycí žínka BabyCare
**- měkká froté tkanina pro obzvlášť příjemný pocit
 – oslí design umožňuje zábavné mytí
 – mycí polštářky uší (s otvory pro prsty) umožňují čištění mezi záhyby pokožky
 – s praktickým závěsným poutkem na sušení
 – materiál: potah: 80 % bavlna, 20 % polyester; vnitřní materiál: pěna
 – lze prát v pračce do 60°C

**Pro důkladné čištění jemné pokožky vašeho miminka
**Citlivá dětská pokožka vyžaduje obzvláště jemnou péči, zejména v prvních měsících. Mléko, nečistoty, chomáčky a pot by se však měly důkladně odstranit, protože se shromažďují mezi záhyby pokožky a mohou vést k podráždění nebo dokonce k opruzeninám.
S mycí podložkou BabyCare, speciálně vyvinutou pro miminka, můžete o pokožku svého dítěte pečovat šetrně, ale zároveň důkladně.

**Všestranná aplikace***pro holistické mytí
*Koupání je pro většinu miminek skvělá zábava – a s tímto roztomilým oslíkem na koupání je to ještě zábavnější. Měkká mycí žínka poskytuje nejen hravé a důkladné čištění při večerní koupeli Vašeho dítěte, ale je také ideální pro ranní mycí rutinu. Extra savý materiál rychle absorbuje teplou vodu a poskytne vašemu miminku na přebalovacím pultu tu nejlepší možnou péči od hlavy až k patě.

**Měkká froté tkanina***ideální pro citlivou dětskou pokožku
*Vnější materiál Wash Pad se skládá z 80% bavlny. Měkká bavlněná vlákna jsou nejen bez škodlivých látek, jako jsou BPA, PVC a ftaláty, ale jsou také zvláště nadýchaná, což zajišťuje šetrné mytí bez škrábanců.

**Hravé a přitom důkladné***důmyslný design osla
*Na rozdíl od běžných žínek nabízí mycí žínka s roztomilým oslím designem hravý zážitek z mytí a zaručuje ještě více zábavy při koupeli. Uši osla nejsou jen proto, aby vypadal roztomile, mají ve skutečnosti zásadní čisticí funkci. Na oslích uších byly přidány praktické otvory pro prsty, takže je můžete použít k pečlivému čištění každého záhybu pokožky Vašeho dítěte.

**Hygienická žínka
***Lze prát v pračce a je s praktickým poutkem na zavěšení.
*Mycí žínka je vybavena flexibilním gumovým poutkem, takže ji lze po každém použití zavěsit a usušit. Díky tomu může voda zbývající v mycí žínce zcela odkapat, aby se zabránilo hromadění bakterií a plísní.
Pro ještě hygieničtější čištění lze podložku pravidelně prát v pračce na 60°C. I po častém praní si zachovává roztomilý tvar a barvu.

 

 

Dotaz k produktu Reer Mycí žínka BabyCare