Reer Moskytiéra na postýlku BiteSafe, bílá

Reer Moskytiéra na postýlku BiteSafe, bílá

Zařazení: Doplňky k postýlkám
Výrobce: Reer
Kód: 87040
EAN: 4013283870402
Záruka: 2 roky

Expedice: 2-3 pracovní dny

219,- Kč včetně DPH

**Moskytiéra na postýlku BiteSafe
**- spolehlivá ochrana proti hmyzu
 – univerzálně vhodné pro všechny dětské postýlky do 70×140 cm bez stříšky nebo pro cestovní postýlky do 60×120 cm
 – velikost XL: pokrývá postel až k nohám
 – plně elastický kryt pro rychlé nastavení a sejmutí a optimální držení
 – lze prát na 30°C v pračce (v síťce na prádlo)
 – barva: bílá

**Dobře chráněné během mírných letních nocí
**Pro zdravý spánek by malé děti měly vždy spát v dobře větrané místnosti. Ale v létě netrvá dlouho, než hmyz pronikne do místnosti otevřeným oknem.
Moskytiéra do dětských postýlek BiteSafe nabízí Vašemu dítěti spolehlivou ochranu před otravným hmyzem a bolestivým bodnutím včelami, vosami, sršněmi a podobně a zajistí nerušený spánek.

**Spolehlivá ochrana
***Extra jemná síťovina
*Obzvláště jemná síťovina zajišťuje, že i ti nejmenší tvorové zůstanou venku. Spolehlivě tak zabraňuje kontaktu s vosami, komáry atd. a chrání před jejich bolestivými kousnutími a štípnutími. Díky velikosti XL síť obepíná postýlku až k nohám. Plně elastický kryt také uzavře všechny možné mezery, kudy by se hmyz mohl dostat k Vašemu dítěti. Extra odolná tkanina zajišťuje, že bude perfektně fungovat i při častém používání.

**Flexibilní použití***pro dětské a cestovní postýlky
*Ochranná síť je extrémně elastická a dostatečně flexibilní, aby se přizpůsobila individuálnímu tvaru dětské postýlky. To znamená, že jej lze použít nejen pro dětské postýlky o rozměrech až 70×140 cm, ale také se perfektně hodí pro cestovní postýlky do rozměrů 60×120 cm. Ideální pro letní výlety, kde je zvláště potřeba ochrana proti hmyzu.

 **Praktický,***ma­lý a šikovný
*Lehká síť se dá složit do extrémně malé velikosti, a tak ji lze uložit do příručního zavazadla pro úsporu místa. Jakmile je Vaše děťátko v postýlce, gumičku lze stáhnout v několika jednoduchých krocích, což znamená, že Vaše dítě je okamžitě chráněno před hmyzem.

**Další praktičtí pomocníci
***Moskytiéra do kočárku nebo dětské autosedačky
*Pokud hledáte další produkty na ochranu Vašeho dítěte před otravnými komáry, štěnicemi a jiným hmyzem, máme pro Vás perfektní řešení. Kromě sítě do dětských a cestovních postýlek obsahuje řada Bite&Safe také moskytiéru pro dětské autosedačky a také univerzální síťku proti hmyzu do hlubokých kočárků, sportovních kočárků a golfek (k dispozici v černé nebo bílé barvě).

Dotaz k produktu Reer Moskytiéra na postýlku BiteSafe, bílá