Label Label Kávovar, Nougat skladem

Label Label Kávovar Nougat.

Zařazení: Dětské kuchyňky, domečky, doplňky
Výrobce: LABEL LABEL
Kód: LLWT-37070
EAN: 8720663937070
Záruka: 2 roky

Expedice: ihned k odběru

699,- Kč včetně DPH

Label – Label Kávovar
S tímto rozkošným espresso kávovarem belgické značky Label Label se vaše dítě stane opravdovým baristou! Nechte svého malého baristu, aby vám připravil šálek latté…

POPIS

Pohodlně se usaďte, relaxujte a vychutnejte si lahodné espresso, které vám připraví váš malý barista pomocí úžasného kávovaru z kolekce dřevěných hraček Label Label.

Hračka je vyrobená z vysoce kvalitního dřeva s certifikátem FSC a doslova září krásnými barvami a symboly Label Label vytvořenými pomocí barev na vodní bázi, které jsou maximálně šetrné k dětem.

Espresso kávovar Label Label nejenže fantasticky vypadá, ale i funguje jako opravdový kávovar… Vložte kávová zrna do portafiltru, nastavte sílu kávy, 1 šálek nebo 2 šálky… a jdeme připravovat kávu!

Na závěr můžete pomocí napařovací trubice vytvořit kouzelnou mléčnou pěnu.

V balení najdete kávovar, 2 šálky se lžičkou, mléčenkou a 3 kávovými polštářky. Realistický vzhled a fungování tohoto kávovaru Espresso podpoří nápaditou hru a naučí děti při hře komunikovat s ostatními. Kromě podněcování kreativity a představivosti si děti procvičí také koordinaci očí a rukou.

Tento espresso kávovar bude vypadat báječně v každém pokoji nebo v kuchyni, ale je také ideálním doplňkem dětské kuchyňky a příslušenství Label Label.

Vychutnejte si svou kávovou chvilku!

Dotaz k produktu Label Label Kávovar, Nougat