Kočárek Tutis Viva4 2v1 Luxury Rose Quartz

Kočárek Tutis Viva4 2v1 Luxury Rose Quartz

Zařazení: Kočárky kombinované
Výrobce: Tutis
Záruka: 2 roky

Expedice: do 10 dnů

20 490,- Kč včetně DPH

Základní kolekce Tutis VIVA 4

Kočárky Tutis Viva 4 byly inspirovány moderním životním stylem, který se často odehrává v hlučných a dynamických městech. Jako kontrast k jasnému a rušnému městskému životu jsme vytvořili kolekci, která vyzařuje sofistikovanost. Kolekce Essential se vyznačuje moderním designem s čistými tvary a minimalistickými detaily. Kombinuje jednoduchá, ale rafinovaná designová rozhodnutí, která společně působí a působí z této kolekce základ. Tutis Viva4 Essential je určen rodičům, kteří ocení jemnou eleganci v kombinaci se špičkovými technickými vlastnostmi.

Barevný kontrast jin a jang

Hlavní rys této kolekce je jemné barevné blokování. Nosítko i autosedačka se skládají ze dvou dokonale spárovaných látek, které jsou spojeny středovým švem. Decentní středový šev vyvažuje design kočárku tím, že jej rozděluje na dvě kontrastní barvy. Dvě barvy symbolizují jin a jang – rozhodli jsme se spojit buď světlo a tmavou, nebo matnou a lesklou, abychom ukázali, jak se jedna barva doplňuje s druhou.

Čistý design výšivky

Někdy nová kolekce vyžaduje rozsáhlou výšivku a někdy stačí jednoduše a lehkost. Tutis Viva4 Essential je přesně taková. Elegantní vyšívané vlny na potahu nožiček a batohu odrážejí design stříšky a spojují vše dohromady. Moderní vlny byly vybrány proto, že symbolizují změnu proudění, kterému čelíme v průběhu života.

Exkluzivní modely z ekokůže pro praktičnost

Pro praktičtější rodiny můžeme přidat další exkluzivní kolekci – Viva 4 Eco-leather. Výhod kočárků z ekokůže je hned několik, například snadné čištění, bezpečnost pro alergie a odolnost vůči dešti. Kolekce kočárků Viva 4 Eco-leather dodává ve 3 klasických a snadno stylovatelných barvách: 085 Cloud, 086 Vanilla a 087 Shadow Grey.

Technické vlastnosti

Stejně jako předchozí kolekce Viva4 jsou i kočárky z kolekcí Eco-leather a Essential všechny nejnovějšími technickými prvky Tutis. Včetně ultralehké přenosné postýlky Thermo-Cot™, která chrání vaše dítě, kompaktního skládacího rámu, manévrovatelného podvozku 3. generace s dvojitým systémem tlumení nárazů a nejnovějších kol s technologiemi All-Road™, se kterými budete cítit jako na procházce v oblacích.

Tutis Viva 4 Essential nabízí 6 exkluzivních stylů vyrobených z nejkvalitnějších látek a ekokůže. Klasický, ale stylový černý podvozek dotváří vzhled rafinované elegance a jednoduchosti. Všechny modely kočárků v kolekci jsou navíc dodávány s příslušenstvím: batohem, moskytiérou, ochranou proti dešti a držákem na oblíbený nápoj.

Rozměry / hmotnost:

Kočárek s korbičkou: 115×59×120 cm / 11,4 kg
Korbička bez stříšky vnitřní rozměr: 84×38 cm / 3,2 kg
Kočárek se sedákem: 107×59×115 cm / 12,1 kg
Sedák vnitřní rozměr: 97×39 cm / 4 kg
Složený podvozek: 75×59×36 cm / 7,9 kg

Dotaz k produktu Kočárek Tutis Viva4 2v1 Luxury Rose Quartz