Kočárek Tutis Jogo Dark Green

Kočárek Tutis Jogo Dark Green novinka

Zařazení: Kočárky sportovní
Výrobce: Tutis
Záruka: 2 roky

Expedice: do 7 dnů

6 990,- Kč včetně DPH

Seznamte se s JOGO, nejlehčím kočárkem Tutis všech dob – pohodlným, flexibilním a spolehlivým městským kočárkem, který jezdí stejně hladce jako vy.
Díky malým 360 stupňovým kolečkům se s ním neuvěřitelně snadno manévruje a i ti nejaktivnější malí cestovatelé si díky velké prodlužovací stříšce JOGO a útulnému nánožníku vytvoří dokonale klidnou oázu.

Hravý a úžasně schopný

Tutis JOGO vyniká svou lehkostí a flexibilitou – vlastnost, kterou u kočárku hledáte, pokud žijete aktivní život a potřebujete se bez námahy pohybovat. JOGO vyvažuje obratnost s uvolněností a plynulostí používání.

Kompaktní skládání jednou rukou

Tento sportovní kočárek od vás nevyžaduje žádnou fyzickou sílu – díky propracované konstrukci můžete JOGO složit a rozložit pouze jednou rukou – jediným tlačítkem, jedním jemným pohybem. Ve složeném stavu vypadá JOGO jako středně velká cestovní taška. Bez problémů se vejde i do toho nejkompaktnějšího kufru a rozhodně vám ušetří drahocenné místo doma.

Plně vodorovná poloha

Charakteristickým rysem sedací soupravy Tutis JOGO je její prostor na spaní královské velikosti – 85 cm dlouhý a 32 cm široký, dostatečně prostorný pro každého snílka do 3 let. Plně horizontální režim sedátka a připevnitelný měkce polstrovaný nánožník poskytuje extra pohodlí pro nejmenší. A pro teplé a útulné letní dny má JOGO velké větrací okénko na stříšce se zipem, které z kočárku udělá dobře větranou oázu spánku.

Optimalizované a prostorné sedadlo

Tým Tutis má sladkou tečku na ergonomické detaily – stříška JOGO byla vylepšena voděodolným zipem, který stříšku prodlužuje a vytváří tak pro maličkého ještě větší pohodlí.

Peek-a-Boo okno s ochranou proti dešti a slunci

JOGO, inspirované a navržené s ohledem na aktivní životní styl, zajišťuje vynikající prostředí i při těch nejdelších procházkách. Díky průhlednému vykukovacímu oknu s ochranou proti dešti a slunci můžete zůstat v kontaktu s miminkem a sledovat je, aniž byste museli zbytečně zastavovat.

Ultralehký a kompaktní Tutis JOGO vám pomůže pohybovat se hladce a rychle – je to perfektní kočárek pro ty, kteří milují akci a všestrannost. Díky jemným konstrukčním detailům tohoto modelu si snadno užijete jeho flexibilitu. Schopnost snadno se přizpůsobit je vlastnost skutečných vítězů. Největší dobrodruzi a nadšenci budou mít možnost si doobjednat cestovní tašku pro pohodlnou přepravu nebo uchování JOGO.

Tento ultralehký model sportovního kočárku pomáhá vytvořit skvělé prostředí pro miminko ve věku 6–36 měsíců nebo do 22 kg.

Dotaz k produktu Kočárek Tutis Jogo Dark Green