Kočárek Muuvo Quick Boho 2v1 - Béžová

Kočárek Muuvo Quick Boho 2v1 - Béžová

Zařazení: Kočárky kombinované
Výrobce: Muuvo
Záruka: 2 roky

Expedice: do 20 dnů

23 800,- Kč včetně DPH

Muuvo Quick Boho – multifunkční dětský kočárek, sada 2v1

Quick Boho je důkazem toho, že béžová nemusí být smutná. Tato krásná, neutrální barva je ideální pro chlapce i dívky a je prostě nadčasová. Ke kočárku je dodávána taška, která se perfektně hodí ke stylu kočárku. Pokud chcete, aby každodenní cestování s vaším dítětem bylo příjemným zážitkem a zároveň toužíte po módním řešení, Quick Boho je pro vás jako stvořené.

ZAHRNUTA

Korbička;
sedačka do kočárku;
rám;
Moskytiéra;
sluneční clona;
pláštěnka;
Taška;
pokrývka nohou;
adaptéry na korbičku.

CHARAKTERISTIKA

Síla je v detailech – gondole
Kryt gondoly se vyznačuje krásným designem – vysoce kvalitní látky byly zušlechtěny estetickou úpravou. V béžové verzi vzor připomíná žilky pokrývající listy, v hnědé verzi rostou krátké linie přesně jako kmeny stromů.

Síla spočívá v detailech – sedáku
Vzory na gondole jsou tak krásné, že je škoda se s nimi rozloučit? Sou­hlasíme! Naštěs­tí stejně krásně zdobené bylo i sedátko, takže vzor, ??který milujete, bude nadále lahodit vašim očím.

Elegantní rukojeť
Rukojeť pro tlačení kočárku je mimořádně příjemná na dotek a elegantní – její barva je dokonale sladěna s barvou kočárku Quick Boho.

Roste společně s… rodičem
Zvedací adaptéry na gondolu vám umožní zvednout ji o úroveň výše – rodič si díky tomu může upravit kočárek na svou výšku tak, aby byl kontakt s miminkem co nejlepší. Současným nastavením výšky madla pro tlačení získáme multifunkční kočárek 2 v 1 přizpůsobený rozměrům každého rodiče.

Gondola připravená na cokoliv
Gondola v Muuvo Quick Boho má skládací stříšku, která chrání nejen před sluncem, ale také před větrem a hmyzem. Dodatečné prodloužení zabudované do stříšky vám umožní vyrovnat se s extrémně vytrvalým sluncem a zároveň poskytne vašemu dítěti přístup ke vzduchu a moskytiéra nepropustí hmyz dovnitř.

Osvěžený interiér
Uvnitř gondoly jsou ideální podmínky pro malé dítě – díky tomu, že gondola má inovativní ventilační systém AirFlow 3D a ergonomickou antirefluxní matraci. Muuvo Quick Boho umožní vašemu nejmenšímu relaxovat nebo sledovat svět v prvotřídním autě.

Nastavitelné sedadlo
Sedačka kočárku má velkou stříšku s UV filtrem a odvětráváním, takže vaše miminko může cestovat v nejvyšším pohodlí, i když svítí sluníčko a venku je velmi teplo. Poloho­vatelnou zádovou opěrku lze na spaní sklopit a zvednutím podnožky dále zvětšíte prostor.

Systém na vás
Prodloužená kapuce v sedačce kočárku Muuvo Quick Boho roste celé opěradlo. To znamená, že vyšší děti mohou stále pohodlně cestovat ve svém spolehlivém kočárku.

Montáž sedačky ve dvou směrech
Sedačku kočárku lze připevnit po směru nebo proti směru jízdy, což vám umožní rozhodovat se každý den znovu.

Magnetická spona
Magnetická přezka rychle spojí pásy, takže se nemusíte obtěžovat s jejich připínáním.

Bezúdržbová kola
Kolečka v kočárku jsou velká a bezúdržbová, což znamená, že se při procházkách s dítětem nemusíte bát o hladinu vzduchu. To vám umožní chodit na dlouhé procházky bez stresu. Odpisy v Quick Boho byly vylepšeny – tento kočárek vypadá nejlépe venku, a proto jsou jeho kola více off-road.

Snadné skládání
Kočárek se skládá na malou velikost, díky čemuž je neuvěřitelně pohodlný v každé situaci – včetně přepravy.

Dotaz k produktu Kočárek Muuvo Quick Boho 2v1 - Béžová