Kočárek Mima Creo Mocha

Kočárek Mima Creo Mocha novinka

Zařazení: Kočárky sportovní
Výrobce: Mima
Kód: A501-01611CMMIM
EAN: 5060992150447
Záruka: 2 roky

Expedice: 2-3 pracovní dny

19 990,- Kč včetně DPH

Elegantní kočárek Mima Creo ****vyniká svým čistým a sofistikovaným designem s chromovými detaily a elegantní povrchovou úpravou. Zcela nový kočárek poskytne dítěti maximální prostor i pohodlí při zachování elegance a stylu typického pro Mima kočárky. Stylový vzhled kočárku dotváří luxusní umělá kůže, která je příjemná na dotek, odolná proti nepříznivému počasí a zároveň velmi jednoduchá na údržbu. 

S ohledem na udržitelnost životního prostředí byly při výrobě kočárků použity inovativní, recyklovatelné materiály. 

Sedák je možno připevnit po směru jízdy nebo směrem k rodiči. Sedák má čtyři polohy sklonu pro pohodlné sezení i spaní a 3 polohy opěrky nohou. Sedák s in­tegrovanou sedací podložkou je vybaven bezpeč­nostními 5-bodovými pásy s magnetickou přezkou. Bezpečnostní pásy je možné díky nacvakávacímu systému snadno výškově nastavit dle velikosti dítěte. 

Teleskopicky nastavitelná rukojeť kočárku umožňuje pohodlné držení kočárku bez ohledu na výšku rodiče. Rukojeť kočárku i otočné madlo před dítětem jsou potaženy příjemnou umělou kůží. Snadné manévrování s kočárkem zajišťují přední otočná kola s možností aretace. Pneumatiky z EVA materiálu jsou zárukou hladké jízdy bez rizika propíchnutí. Funkce automatického skládání umožňuje kočárek složit velmi jednoduše do kompaktního tvaru pro převážení autem. Kočárek je možné skládat včetně sedáku v poloze směrem od rodiče. Po složení kočárek stojí pro úsporu místa při skladování. Ko­šík nabízí dostatečný prostor pro ukládání nezbytných potřeb pro dítě, magnetický kryt umožňuje rozšířit kapacitu košíku. Nožní brzda se snadno ovládá sešlápnutím pro zabrždění i odbrždění kočárku.

Součástí balení je podvozekse­dák se stříškou, madlem a integrovanou sedací podložkou s 5-bodovými pásy, opěrka nohou a pláštěnka.

Ke kočárku je možné dokoupit samostatně prodávanou korbičku pro děti od narození Mima Creo, fusak Mima Creo a adaptéry pro připevnění autosedačky.

Kočárek je vhodný od 6 měsíců do 22 kg (do 4 let).

Technické údaje:

Hmotnost podvozku: 6,9 kg
Hmotnost podvozku se sedákem: 12,8 kg

Rozměry kočárku (DxŠ): 79,5 × 59,1 × 110 cm
Rozměry složeného kočárku s kolečky a sedákem: 74,5 × 59,1 × 70 cm
Rozměry složeného podvozku s kolečky: 33 × 59,1 × 69,7 cm

Upozornění: Nenechávejte dítě v kočárku bez dozoru. Kočárek není vhodný pro běhání nebo jízdu na bruslích.

Dotaz k produktu Kočárek Mima Creo Mocha