Anex Taška Oberih

15% z každé prodané tašky jde na charitativní fond Children Heroes, který pomáhá poskytovat podporu a prostředky dětem, které ztratily rodiče ve válce.

Zařazení: Tašky na rukojeť, příslušenství
Výrobce: Anex
Záruka: 2 roky

Expedice: momentálně vyprodáno

2 400,- Kč včetně DPH

Vezměte si s sebou kus Ukrajiny, ať už jdete kamkoli. Tato nádherná taška je kombinací tradiční ukrajinské výšivky a moderního designu, což z ní činí jedinečný a módní doplněk.

Popis:
Vyšívané vzory jsou inspirovány starobylými vzory a ornamenty nalezenými na Ukrajině a každý prvek má specifický význam: kosočtverec symbolizuje plodnost, kruh představuje božskou a životodárnou energii slunce, použití vlnovek a klikatých čar je spojeno s vodou a vývojem. Ornament vznikl jako harmonie prvků z různých oblastí Ukrajiny. Je založen na černé barvě, geometrických tvarech a stylu saténového stehu, inspirovaném prvními autentickými výšivkami.

Součástí tašky Oberih je také klíčenka panenka, tradiční ukrajinská panenka, která je elegantně oblečená a ručně zdobená. Panenka je v ukrajinských rodinách po staletí talismanem a symbolem ženskosti a moudrosti. Je dílem ukrajinské řemeslnice, která ji vytvořila navzdory válce na Ukraině.

Taška Oberih je vybavena tvarovanou rukojetí, která zajišťuje pohodlné uchopení při přenášení.
Uvnitř tašky je také malá kapsa pro uložení nezbytných věcí, jako je telefon nebo peněženka.
Matné nitě dodávají designu nádech sofistikovanosti.
Výšivky vycházející ze starých vzorů a ornamentů z XI-XII. století a provedené v autentických černých a zlatých barvách.
Panenka ručně vyrobená z přírodních látek: lnu a bavlny.
Symbolizuje ochranu, pozitivní energii, rodinu a pokračování života.

Rozměry tašky DxVxŠ: 36×29×14 cm
Délka rukojetí: 45 cm
Tkanina: polyester
Včetně prachového sáčku
Rozměry panenkyDxŠ: 14×9 cm
Materiály panenky: len a bavlna

Dotaz k produktu Anex Taška Oberih