Vulli Žirafa Sophie So'PURE (dárkové balení)

Vulli Žirafa Sophie So'PURE (dárkové balení) skladem

Zařazení: Kousátka, chrastítka, kojící korále
Výrobce: Vulli
Kód: 616331
EAN: 3056566163311
Záruka: 2 roky

Expedice: ihned k odběru

559,- Kč včetně DPH

Žirafa Sophie z kolekce So Pure (v dárkovém balení)
Jedinečná hračka žirafa Sophie v krásném dárkovém balení z recyklovatelného materiálu!
Doporučený věk: 0 měsíců+
První dětská hračka, která stimuluje všechny smysly!

První dětská hračka, která stimuluje všechny smysly!

Zrak: Tmavé kontrastní skvrny po celém těle hračky přitahují zrak dítěte. Hračka se tak pro dítě stane důvěrně známým předmětem, který snadno pozná a identifikuje.

Sluch: Hračka obsahuje pískátko, které je nejenom zdrojem zábavy, ale současně stimulujte sluch dítěte a napomáhá mu v pochopení vztahu mezi příčinou a důsledkem.

Chuť: Hračka je vyrobená z pružného materiálu, má řadu kousacích partií (antény, rohy, nožičky), a proto je ideálním pomocníkem pro zklidnění podrážděných dásní při prořezávání zoubků. Hračka je vyrobená ze 100% přírodní gumy a potravinářské barvy, a proto je pro dítě naprosto bezpečná.

Hmat: Hračka je lehká a dokonale uzpůsobená pro drobné ručičky dítěte, které ji může snadno uchopit za dlouhé nožky nebo krk. Hebkostí provedení připomíná jemnou pokožku maminky, a proto v dítěti vzbuzuje pocit bezpečí a je pro něj zdrojem fyziologických a emotivních uklidňujících reakcí.

Čich: Specifická vůně přírodního kaučukovníku umožňuje, aby dítě hračku snadno identifikovalo a odlišilo od ostatních hraček.

Dotaz k produktu Vulli Žirafa Sophie So'PURE (dárkové balení)