Vulli Sada hraček Sophie la girafe

Vulli Sada hraček Sophie la girafe

Zařazení: Dárkové sady
Výrobce: Vulli
Kód: 516361
EAN: 3056565163619
Záruka: 2 roky

Expedice: 2-3 pracovní dny

1 529,- Kč včetně DPH

Sada Sophie la girafe – válec + můj první míč + měkké marakasy
Sada obsahující veškeré hračky, které pomáhají probouzet všech 5 smyslů dítěte!
Sada zahrnuje:

  1. Válec žirafa Sophie: válec pro vaše nejmenší, na který mohou šplhat, válet se po něm nebo na něm sedět obkročmo a rozvíjet tak svou motoriku a schopnost udržet rovnováhu.

Obsahuje několik aktivit k objevování, které stimulují všech 5 smyslů dítěte: 1. Dvě zrcátka. 2. Černé a bílé kontrastní barvy. 3. Míčky, které vydávají zvuky a malou rolničku uvnitř válce. 4. Chrastítko s kuličkami. 5. Ptáčka Kiwi vydávajícího zvuky, dítě si s ním hraje na schovávanou v zabudované kapse. 6. Tvarované kousátko z měkkého, flexibilního materiálu s jemnou vanilkovou vůní. 7. Množství tvarů a materiálů k objevování. 8. Míčky uvnitř válce, které dítě může pozorovat přes krytou síťku na boku válce.
Tuto velmi lehkou hračku lze snadno přenášet. Kousací kroužek můžete odejmout a čistit. Potah můžete vysvléct a vyprat v pračce na 30°C.
Rozměry: 42 x Ø 24 cm
Odnímatelná a omyvatelná žvýkací část. Potah je snímatelný a lze jej prát v pračce na 30 °C.

  1. Můj první míč: díky pestrým barvám a rolničky uvnitř míč umožňuje stimulovat zrak a sluch. Hračka je vyrobena z měkkých a strukturovaných materiálů a svým kulatým tvarem stimuluje hmat a rozvíjí schopnost dítěte předvídat.
  2. Měkké chrastítko marakasy: díky ergonomickému tvaru rukojeti lze hračku snadno uchopit a manipulovat s ní.

Zábavná hračka – dítě zatřese a pozoruje a poslouchá různobarevné kuličky točící se kolem žirafky Sophie. Textilní část zahrnuje šustítko a drobné textury k objevování.
Doporučený věk: 3 měsíce +
Velikost balení: 340×320×110 mm

Dotaz k produktu Vulli Sada hraček Sophie la girafe