Tiny Twinkle Bryndáček Kaffle, 3 ks - Black & White

Tiny Twinkle Bryndáček Kaffle, 3 ks - Black & White

Zařazení: Bryndáčky, slintáčky
Výrobce: Tiny Twinkle
Kód: FB3T-U5
EAN: 810027531001
Záruka: 2 roky

Expedice: momentálně vyprodáno

399,- Kč včetně DPH

Tato sada obsahuje jeden bryndáček s měkkým límcem, který zachytí mléko, a dva bryndáčky určené pro první lžičky jídla. Tyto bryndáčky jsou savé a odpuzují vodu, takže nasáknou nepořádek, aniž by se ale promočily!
Naše luxusní, hedvábně jemná pletená tkanina Kaffle obsahuje jak savý fleece, tak nepromokavou vnitřní vrstvu. Rozlité tekutiny se zachytí a zabrání tomu, aby se dostaly na oblečení nebo k dítěti!
Bryndáček zachycující mléko má přiléhavý fleecový výstřih, který zachytí kapky a rozlité tekutiny. Všechny bryndáčky mají měkké suché zipy, které nepoškrábou dítě ani se nezachytávají při praní. Díky bočnímu zapínání na rameni, které je odolné proti vytahování, zůstane bryndáček nasazený vždy, kdy je to třeba, a naopak jeho sundávání je pro děti mimořádně snadné a bezbolestné – již žádné zachytávání vlásků!

Co je Kaffle®?

Naše dvojsměsová tkanina Kaffle® je tradiční korejskou látkou se vzorem argyle-žakár, která je neuvěřitelně měkká a jemná k dětské pokožce. Materiál Kaffle se skvěle pere a používáním se stává měkčím! Tkanina Kaffle je vyrobena z 50 % z bavlny a z 50 % z umělého hedvábí, je prodyšná, lehká a odolná. Díky příměsi hedvábí a bavlny je její povrch hedvábný a lesklý.

Co je to rayon?

Rayon je průmyslově vyráběné vlákno, které se získává z přírodních surovin na bázi celulózy, jako je dřevní hmota, a na dotek připomíná hedvábí. Díky kombinaci rayonu a bavlny vykazuje naše charakteristická textilie Kaffle výhody obou vláken – prodyšnost, měkkost, hedvábnost, savost a odolnost. Kaffle® je přísně testována z hlediska bezpečnosti a má certifikát OEKO-TEX Standard 100.

Kaffle vyniká bezkonkurenčním pohodlím a zároveň svou funkčností a naprostou bezpečností. Tato jedinečná tkanina se používá již po generace, odolává zkoušce času a je nezbytnou výbavou každého rodiče.

„Kaffle, lepší než mušelín!“

Dotaz k produktu Tiny Twinkle Bryndáček Kaffle, 3 ks - Black & White