Sleepee Deka/zavinovačka/fusak do autosedačky Royal Pink

Sleepee Deka/zavinovačka/fusak do autosedačky Royal Pink

Sleepee Deka/zavinovačka/fusak do autosedačky.

Zařazení: Fusaky do autosedaček
Výrobce: Sleepee
Kód: SLP277
EAN: 5903175923769
Záruka: 2 roky

Expedice: 2-3 pracovní dny

2 199,- Kč včetně DPH

Dětská deka, zavinovačka a fusak do autosedačky s otvory pro bezpečnostní pásy Royal Pink růžová je nepostradatelný pomocník na cestách s miminkem. Díky dece bude miminko venku vždy v teple a v autě se nebude potit. Univerzální velikost pro všechny autosedačky.

Dětský fusak do autosedačky s otvory na bezpečnostní pásy Royal Pink růžový je perfektní produkt pro všechny rodiče, pro které je bezpečnost největší prioritou a zároveň chtějí, aby jejich miminko bylo v teple i na cestách.

Deka/zavinovač­ka/fusak do autosedačky poskytne vašemu miminku dokonalé pohodlí a teplíčko v autě, ale i na procházkách, každodenních pochůzkách nebo třeba v obchodě.

Zavinovačka se bezpečně vsadí do autosedačky a miminku nespadne ani když bude kopat nožičkami. Deka skvěle drží na svém místě a nemusíte se bát, že se v průběhu jízdy miminko odkope.

Deka do autosedačky je zkrátka nepostradatelný pomocník na cestách s miminkem.

Jak používat fusak do autosedačky?
Vložte fusak do autosedačky a protáhněte bezpečnostní pásy. Když jdete s miminkem ven – utáhněte elastické šňůrky na kapuci a spodní část fusaku připevněte patentkami, aby se miminko během jízdy neodkopalo.
Poté stačí miminko zakrýt bočními stranami dečky a připevnit suchým zipem. Ve chvíli, kdy budete mít miminko v autě, kde se zatopí nebo budete ve vytopené místnosti, stačí boční strany fusaku opět rozepnout a máte jistotu, že se miminko nepřehřeje a nebude zpocené.

Deka je vhodná pro 3 i 5 bodové bezpečnostní pásy. Univerzální velikost fusaku umožní jeho použití v jakékoli autosedačce. Vhodná od narození přibližně do 12 měsíců.

Využití deky/zavinovačky do autosedačky:

  • v autě
  • na každodenních pochůzkách
  • v obchodě
  • v korbičce kočárku
  • jako přechodový fusak

Materiál:

Vnitřní strana: 100% bavlna nejvyšší kvality
Vnější strana: umělý samet (velur) – 80% bavlna a 20% polyester
Oba materiály byly důkladně testovány a jsou vhodné pro děti od narození.
Materiál se pyšní certifikací Oeko-Tex Standard 100 1. třídy.
Výplň: antialergenní silikonová výplň

Stupnice TOG: 3.0

Rozměry: délka 105 cm, šířka 95 cm
Určené pro miminka od narození do cca 12 měsíců.

Údržba: Fusak do autosedačky můžete vyprat v pračce při 30 – 40°C na jemný program (max 800 otáček). Nepoužívejte bělidlo, nesušte v sušičce.

Dotaz k produktu Sleepee Deka/zavinovačka/fusak do autosedačky Royal Pink