Reer Vysílačka Rigi Digital

Reer Vysílačka Rigi Digital

Zařazení: Monitory dechu a chůvičky
Výrobce: Reer
Kód: 50070
EAN: 4013283500705
Záruka: 2 roky

Expedice: 2-3 pracovní dny

1 690,- Kč včetně DPH

Chůvička Rigi digital

Spolehlivé spojení s dítětem
Rodičům jde především o bezpečnost a pohodu svých dětí. Obzvlášť pokud jste je uložili do postele, vždy se ujistěte, že je dítě v pořádku. Vzhledem k tomu, že nemůžete sedět nepřetržitě se spícím dítětem, je důležité zajistit spolehlivé sledování. S digitálním baby monitorem značky Neo zůstáváte ve stálém kontaktu s dítětem a jste vždy informováni o jeho pohodlí. Vždy máte svůj odposlech v dětském pokoji, aniž byste rušili jejich důležitý spánek.

Bezpečné spojení s čistým zvukem díky technologii FHSS
Digitální dětský monitor Rigi sleduje dokonale propojenou kombinaci dětské a rodičovské jednotky se spícím dítětem. Díky FHSS (Frequency Hopping Spread Spectrum) je zaručen bezporuchové a křišťálově čisté spojení. Díky automatické změně pravidelných kanálů je digitální přístroj Rigi 100% odolný proti odposlechu.

Nízké záření a úspory energie díky volitelnému režimu ECO a funkci VOX
Díky inteligentnímu zařízení pro aktivaci šumu (VOX) se připojují pouze tehdy, když dítě vydává zvuk. Pokud dítě usne, dětská jednotka se automaticky přepne do režimu spánku. Kromě toho lze dětskou jednotku ručně přepnout do režimu ECO. To snižuje záření zařízení, jakmile je babyphone v režimu spánku. Tyto dvě funkce produktu nejenže minimalizují spotřebu energie, ale také výrazně snižují záření.

Mobilní a bezpečné používání díky ovládání rozsahu a dosahu 300 m
Díky provozu na baterii může být rodičovská jednotka také provozována nezávisle na stacionárním zdroji napájení. S rozsahem až 300 metrů nabízí Rigi digital dostatek volnosti pohybu v domě i na zahradě. Jakmile je rozsah překročen a spolehlivé používání již není zaručeno, babyphone informuje jak akusticky tak i opticky. Díky praktickému a sponě na opasek, může být rodičovská jednotka snadno připojena k vašemu oblečení. Takže máte obě ruce volné a babyphone je stále stále v blízkosti.

Jemné usínání díky uklidňujícímu nočnímu světlu
Dětská jednotka Rigi Digital je vybavena praktickým nočním světlem, které pomáhá Vašemu dítěti usínat. Jemná záře uklidňuje, pomáhá usnout a poskytuje pocit jistoty. Integrované noční osvětlení poskytuje dostatek světla tak, že Váš miláček nebude mít strach v temnotě a důležitý spánek nebude rušen.

Jemné uklidnění díky funkci interkomu
Známý zvuk hlasu rodiče pomáhá uklidnit dítě. Díky funkci interkomu v rodičovské jednotce Rigi digital, můžete hovořit přímo s vaším dítětem. To vám umožní uklidnit vaše dítě i z obývacího pokoje nebo už na cestě do dětského pokoje.

Obzvlášť flexibilní díky adaptéru USB a dvěma USB kabelům
Rodičovská jednotka může být provozována jak přes USB adaptér, tak s bateriemi. Připojením k dodanému USB adaptéru jsou baterie nabité přímo na dětském monitoru. Díky samostatným kabelům USB však mohou být dětské monitory také flexibilně ovládány a nabíjeny prostřednictvím zásuvky nebo jiných elektronických zařízení USB s použitím běžně dostupných adaptérů USB.

Bezpečné používání díky stavu LED
Stavová LED nad přepínačem zapnutí / vypnutí vám rychle ukáže stav rodičovské jednotky. Pokud se rozsvítí zeleně, znamená to, že k dětské jednotce je bezproblémové připojení. Blikající červená vás upozorní, že jste buď překročili svůj dosah nebo vaší rodičovské jednotky jsou vybité. Pokud dětský monitor hlásí od vašeho dítěte zvuky, signalizuje to také zelená blikající dioda LED. Takže si nenechte ujít žádnou aktivitu vašeho malého miláčka, i když jste v hlučném prostředí.

Rychle se nalézá díky funkci pageru
Funkce pager vám pomůže rychle nalézt monitor dítěte. Po stisknutí tlačítka pager na dětské jednotce rodičovská jednotka oznamuje akustickým signálem volání. Takže můžete znovu najít rodičovskou jednotku Neo digital a ušetřit dlouhé a nervózní hledání.

Přizpůsobitelná vašim potřebám s nastavitelnou citlivostí mikrofonu a hlasitostí
Vysoce citlivý mikrofon přijímá i velmi tiché zvuky. Citlivost mikrofonu však může být přizpůsobena vašim potřebám. To vám umožní nastavit úroveň hluku, kterou by měla dětská jednotka vnímat. Například, zda monitor zachytí již velmi tiché tóny, nebo by přenos měl začít jen s hlasitými zvuky. Na rodičovské jednotce můžete nastavit hlasitost dětského monitoru. Pokud je hlasitost zcela vypnutá, alarm vibrací rodičovské jednotky se automaticky aktivuje.

Podrobnosti:
 – digitální…

Dotaz k produktu Reer Vysílačka Rigi Digital