Reer Světlo na usínání se zvuky My Magic Smart Light

Reer Světlo na usínání se zvuky My Magic Smart Light

Zařazení: Noční světla, projektory
Výrobce: Reer
Kód: 52470
EAN: 4013283524701
Záruka: 2 roky

Expedice: 2-3 pracovní dny

1 990,- Kč včetně DPH

Světlo na usínání se zvuky MyMagicSmartLight
**- uklidňující chytré světlo na usínání se zvuky
 – teplé bílé světlo a barevný režim
 – lze ovládat pomocí aplikace nebo ze samotného zařízení
 – lze ovládat pomocí hlasových asistentů, jako je Alexa
 – uložený výběr zvuků: 10 zvuků přírody, 7 zvuků zvířat, 8 zvuků spánku
 – vytvoření rozvrhu (aplikace)
 – plně nastavitelný časovač

**- obsahuje: 1× MyMagicSmartLight, 1× síťový adaptér, 1× USB-C kabel
 – barva: bílá/šedá
 – materiál: plast
 – rozměry: cca. ⌀ 14,5 cm x 12 cm

**Nová generace nočních světel
**Pro mnoho dětí je těžké usnout a zůstat spát. Příšery pod postelí, stíny na zdi nebo dokonce ticho a samota mohou často ztížit usínání a udržení spánku. Noční světla k tomu pomáhají již řadu let.
MyMagicSmartLight odvádí ještě lepší práci, protože Vám umožňuje přizpůsobit spánek Vašeho dítěte. S barvami, zvuky a funkcí časovače, kterou lze ovládat pomocí aplikace, můžete svému dítěti vytvořit dokonalé prostředí, aby usnulo a zůstalo spát.

**Měkké světlo***pro nerušený spánek
*Jemné světlo MyMagicSmartLight zahaluje prostředí spánku do útulné atmosféry a pomáhá ukolébat Vaše dítě do hlubokého a bezstarostného spánku. Lze jej přizpůsobit potřebám a preferencím Vašeho dítěte. Pomocí aplikace můžete nejen plynule upravovat jas, ale také si můžete vybrat barvu světla z více než 16 milionů barev.

**Jemné zvuky***díky hudební funkci
*SmartLight je vybaven širokou škálou zvuků, aby usínání bylo ještě příjemnější. Vaše dítě si může vybrat svůj oblíbený zvuk z celkem 25 různých zvuků, včetně zvuků zvířat a přírody a také ukolébavek. Hlasitost si můžete upravit podle svých potřeb pomocí 16 různých úrovní hlasitosti a můžete ji ovládat pomocí aplikace.

**Jednoduché použití
**Noční světlo má na sobě velké intuitivní ovládací symboly. To umožňuje samostatné ovládání i nejmenším dětem. Noční světlo můžete také snadno a pohodlně připojit k vaší Wi-Fi síti. To vám umožní pohodlně ovládat noční světlo prostřednictvím aplikace v mobilním telefonu nebo prostřednictvím hlasového asistenta – aniž byste museli vstupovat do dětského pokoje.

**Ovladatelné přes smartphone***díky bezplatné aplikaci
*Aplikace je zdarma a její nastavení má jen čtyři kroky. S ním můžete zapnout nebo vypnout noční světlo a hudbu a nakonfigurovat SmartLight podle přání Vašeho dítěte. Zde jsou všechny funkce na první pohled:
 – upravte barvu a jas světla
 – volba zvuku a ovládání hlasitosti
 – spusťte funkci časovače (lze nastavit na cokoliv od 00:01 do 23:59)
 – dětská pojistka
 – výběr předinstalovaných režimů (kombinace hudba/světlo)
 – vytváření plánu (nastavení rutiny probuzení a večerky)

**Vytvořte si každodenní rutiny před spaním a vstáváním pomocí funkce plánu
**Aplikace umožňuje vytvářet plány, které se pak spouštějí automaticky s opakujícím se cyklem (např. denně nebo pondělí až pátek). To pomáhá Vašemu dítěti usnout a zůstat spát, a když bude starší, pomůže mu to vstát včas do školky nebo školy.
K tomu můžete nastavit barvu světla, jas, preferovaný zvuk a požadovanou hlasitost. Poté už stačí jen zvolit čas a rozvrh. Vaše dítě může být například každé ráno jemně probuzeno tlumeným světlem a jemnými zvuky, aby začal den uvolněně.

 

Dotaz k produktu Reer Světlo na usínání se zvuky My Magic Smart Light