Reer Stojan na kojenecké láhve

Zařazení: Odkapávače
Výrobce: Reer
Kód: 21041
EAN: 4013283210413
Záruka: 2 roky

Expedice: 2-3 pracovní dny

269,- Kč včetně DPH

**Stojan na kojenecké láhve
**- hygienické sušení kojeneckých lahví a příslušenství
 – dostatek prostoru díky 9 praktickým sušícím pozicím
 – pasuje na všechny značky a velikosti kojeneckých lahví
 – lze složit a uložit velmi kompaktně, takže ideální na cesty
 – barva: šedá
 – rozměry: 23×21 cm
 – materiál: plast, bez BPA a ftalátů

**Pro hygienicky čisté lahve atd.
**Hygiena je zvláště důležitá pro novorozence. Děti ještě nemají dostatek protilátek, aby se dostatečně chránily proti patogenům. Z tohoto důvodu mohou láhve nebo savičky, které nebyly řádně vyčištěny, rychle způsobit infekce, bolestivé koliky a žaludeční nebo střevní potíže. Důkladné čištění kojeneckých potřeb je nezbytné.
Pomocí sušicího stojanu lze láhve a dudlíky po čištění sušit a skladovat zvláště hygienickým způsobem.

**Hygienické sušení***speciálně pro kojenecké potřeby
*Se speciálním sušícím stojanem na kojenecké láhve je pracné sušení minulostí. Dětské potřeby lze nechat okapat na stojanu ihned po vyčištění a uložit je tam do dalšího použití nebo do dezinfekce ve sterilizátoru. Obzvláště hygienické: dětské potřeby se suší odděleně, mimo jiné kusy nádobí a skleněného nádobí, a je také důsledně zabráněno kontaktu s odkapávací deskou dřezu, kde mohou působit bakterie.

**Spousta místa***s 9 po­lohami sušení
*Stojan je vybaven 9 různými polohami sušení. To umožňuje současné sušení několika lahví. Otevřený design umožňuje nejen použití pro kojenecké láhve všech značek a velikostí, ale také zaručuje dobrou cirkulaci vzduchu i při plném naplnění – pro rychlé sušení lahviček.

Flexibilní ***použití****vhod­né i jako příslušenství
*Důkladné čištění znamená řešit nejen lahvičky, ale také atrapy, víčka, savičky a kousací kroužky. S ohledem na to má stojan na láhve další ramena na straně. Ty lze použít pro zavěšení dudlíků nebo dudlíků s kroužky. Jsou dokonce vhodné pro sušení nástavců nebo hadiček na odsávání mateřského mléka.

**Praktický design ***skládací
*Pokud byste stojan někdy nepotřebovali, jeho skládací konstrukce jej umožňuje jednoduše složit naplocho a dokonce i uložit do plochých zásuvek. Jeho malé rozměry znamenají, že jej lze umístit i do zavazadla a využít tak na dovolené.

**Vysoce kvalitní materiál***pro dlouhé a bezpečné používání
*Aby bylo zajištěno hygienické sušení lahví po dlouhou dobu, je nezbytné pravidelné čištění stojanu. Pro snadné čištění, které stále zaručuje použití bez bakterií, byl stojan vyroben z plastu vhodného do myčky nádobí. Vysoce kvalitní materiál neobsahuje nebezpečné a škodlivé látky, jako jsou BPA a ftaláty, takže je 100% bezpečný pro kontakt s dětskými předměty.

 

Dotaz k produktu Reer Stojan na kojenecké láhve