Reer Reflexní obal na batoh S MyBuddyGuard

Reer Reflexní obal na batoh S MyBuddyGuard

Zařazení: Bezpečnostní prvky
Výrobce: Reer
Kód: 53215
EAN: 4013283532157
Záruka: 2 roky

Expedice: 2-3 pracovní dny

299,- Kč včetně DPH

**Reflexní obal na batoh S MyBuddyGuard
**- zvyšuje viditelnost ve tmě, za špatného počasí nebo v provozu
 – rychlé a snadné navlékání přes školkový batoh
 – vodě a větru odpuzující: ochrana proti větru, dešti a sněhu
 – vhodné pro všechny běžné školkové batohy do cca 11l
 – materiály: polyester
 – barva: fluorescenční žlutá s reflexním potiskem
 – rozměry: cca 43×25×13 cm

**Bezpečně ve tmě
**Za šera, tmy, mlhy nebo deště jsou chodci často vidět až velmi pozdě. Zejména malé děti jsou proto na silnici při špatné viditelnosti rychle přehlédnuty, což může vést k život ohrožujícím nehodám na silnici.
S reflexním obalem na batoh MyBuddyGuard zviditelníte své dítě pro ostatní účastníky silničního provozu a zajistíte mu tak větší bezpečnost na cestách.

**Zvyšuje viditelnost ve tmě
***Světelná signální barva a reflexní potisk
*Potah na batoh nejen činí Vaše dítě lépe rozpoznatelným díky jasné signální barvě, ale také zvyšuje viditelnost díky reflexnímu potisku. Fluorescenční vzor zachytí dopadající světlomety a rozsvítí je – pro výrazně lepší viditelnost ve tmě.

**Dodatečná ochrana proti povětrnostním vlivům
***vodoodpudivý materiál
*Kromě zlepšené viditelnosti a tím i zvýšené ochrany Vašeho dítěte obal také chrání batoh a jeho obsah. Protože vodoodpudivý materiál spolehlivě zadržuje vodu a sníh a zabraňuje tak opotřebení způsobenému počasím.

**Jednoduchá aplikace***díky celoobvodové elasticitě
*Obzvláště snadné je nasazení obalu. Obal se jednoduše přetáhne přes batoh – hotovo. Celoobvodová elastická páska zaručuje nejen bezpečné držení potahu, ale také zajišťuje, že lze ochranný obal flexibilně přizpůsobit individuálnímu tvaru batohu.

**Pohodlná přeprava
***Skládací pro úsporu místa
*Pokud se potah na batoh nepoužívá, lze jej pro úsporu místa složit a uložit do batohu. Aby přídavná zátěž pro Vaše dítě byla co nejnižší, byl na obal batohu použit extra lehký materiál.

**Ideálně padnoucí
***Dostupné ve dvou velikostech
*Potah na batoh je dostupný ve velikostech S a M. Velikost S je svými rozměry cca 43×25×13 cm ideální pro menší školkové batohy o objemu do 11l. Pro větší batohy nebo brašny doporučujeme variantu M: díky rozměrům cca 46×34×13 cm lze tento model optimálně použít pro všechny batohy do objemu 20l.

 

 

Dotaz k produktu Reer Reflexní obal na batoh S MyBuddyGuard