Reer Projektor na usínání DreamBeam

Reer Projektor na usínání DreamBeam

Zařazení: Noční světla, projektory
Výrobce: Reer
Kód: 52110
EAN: 4013283521106
Záruka: 2 roky

Expedice: 2-3 pracovní dny

1 190,- Kč včetně DPH

PROJEKTOR DREAMBEAM

Usínání v klidu a bezpečí
Během prvních roků života je pro zdravý vývoj dítěte nesmírně důležitý vyvážený spánkový režim. Avšak klidný spánek může být rychle narušen strachem ze tmy. Jakmile se povědomé části pokoje ponoří do tmy, často se u dětí projeví strach z nočních stínů a zvuků. Projektor obrázků DreamBeam dětem otevírá dveře do dobrodružného snového světa a zahání tak všechny jejich obavy. Ke zdravému spánku napomáhají také klidné melodie.

Promítání 24 obrázků s různou tématikou
Noční světlo dokáže na stěně nebo na stropě vykouzlit fascinující světelné obrázky a vytvořit tak v nočním dětském pokoji malý ostrůvek světla. Tři různé šablony poskytují několik pestrých obrázků. Každá šablona obsahuje osm pestrobarevných obrázků z království zvířat, ze země snů a ze světa dobrodružství. Jednotlivé obrázky lze promítat permanentně nebo se mohou během promítání střídat.

Klidné melodie doprovodí dítě do světa snů
Projektor DreamBeam je vybavený také funkcí přehrávání hudby. Deset klasických ukolébavek a pět uklidňujících zvuků přírody zajistí, že bude vaše dítě usínat s pocitem bezpečí. Nastavení hlasitosti umožňuje přizpůsobit melodii dle okolních podmínek a potřeb dítěte. Hudba se automaticky vypne po 30 minutách.

*Velmi snadná obsluha s velkými a měkkými tlačítky
*Noční světlo se ovládá pomocí velkých, měkkých tlačítek. Každé tlačítko má na sobě názorný symbol, který zajišťuje intuitivní ovládání, přizpůsobené dětem. Pouhým stisknutím příslušného tlačítka si děti mohou zapnout a vypnout světlo nebo hudbu, případně si vybrat svůj oblíbený obrázek nebo upravit hlasitost.

Snadná výměna promítaných obrázků
Pro zobrazení zvolených obrázků stačí jen zasunout příslušnou promítací šablonu do otvoru na horní straně projektoru. Takovou výměnu hravě zvládnou i velmi malé děti. Zdířky na straně projektoru slouží k praktickému uschování zbývajících šablon.

Flexibilní použití – možnost napájení z baterie nebo přes kabel
DreamBeam je možné napájet pouze z baterií, díky čemuž jej lze nosit jako baterku a používat kdekoliv v domě. Přihrádka na baterie je zajištěna šrouby, které udrží baterie mimo dosah zvědavých dětských prstíků. Přiložený micro USB kabel umožňuje zařízení připojit i do zásuvky.

Odolná, úsporná a bezpečná LED technologie
Projektor je vybavený malými LED diodami, díky kterým je velice úsporný, má dlouhou životnost (až 30 000 hodin) a je naprosto bezpečný, protože LED se při použití nezahřívají.

Vlastnosti:
 – projektor obrázků s ukolébavkami a zvuky přírody
 – balení obsahuje 3 vyměnitelné promítací šablony, každá s 8 obrázky s různou tématikou
 – permanentní zobrazení jednoho obrázku nebo střídání všech 8
 – 15 přednastavených melodií s funkcí automatického vypnutí
 – nastavitelná hlasitost
 – úsporná LED technologie bez zahřívání
 – přihrádka na baterie zajištěna šrouby
 – napájení pomocí baterií (NEJSOU součástí balení) nebo přes Micro-USB

Obsah balení:
 – 1× DreamBeam
 – 3× promítací šablona
 – 1× Micro USB kabel

Materiál:
 – plast

Barva:
 – bílá

Poznámka: Prosíme používejte v souladu s přiloženým návodem k použití.

Dotaz k produktu Reer Projektor na usínání DreamBeam