Reer Potah hygienický pro nákupní vozíky a židle

Reer Potah hygienický pro nákupní vozíky a židle

Zařazení: Doplňky k židličkám
Výrobce: Reer
Kód: 85031
EAN: 4013283850312
Záruka: 2 roky

Expedice: 2-3 pracovní dny

589,- Kč včetně DPH

OCHRANNÝ POTAH NA NÁKUPNÍ VOZÍKY A JÍDELNÍ ŽIDLIČKY HYGIENECOVER

Sice může být návštěva supermarketu pro vaše dítě vzrušujícím dobrodružstvím, avšak při jízdě v nákupním vozíku může být vystaveno různým bakteriím. Kdo ví, kdo vozík před vámi používal a kdy byl naposledy čištěný. Ochranný potah zabraňuje přímému kontaktu vás a vašeho dítěte s kontaminovanými povrchy a zároveň chrání dětské oblečení před znečištěním. Vaše domácí hygiena na cesty – šikovný a praktický pomocník.

Spolehlivá ochrana před bakteriemi a nečistotami
Ochranný potah je vyrobený s vysoce kvalitního, antibakteriálního, voděodolného polyesteru. Nejen, že je vaše dítě chráněno před nečistotami, ale také před bakteriemi na povrchu nákupních vozíků a jídelních židliček.

Pasuje na všechny nákupní vozíky
Díky svým štědrým rozměrům lze ochranný potah použít na jakémkoliv nákupním vozíku a zakryjete s ním celé sezení, včetně rukojeti, zámku a řetízku. Otvory po stranách vám dokonce umožňují použití potahu i na vozíkách s dodatečnými ma­dly.

Pohodlné sezení
Vnitřní povrch potahu je vyrobený ze 100% bavlny a je příjemně polstrovaný. Prostorné otvory na nohy vašemu dítěti umožňují pohodlné sezení bez pocitu omezení a potah tak rychle vytváří osobní komfortní zónu.

Vhodný i jako potah na jídelní židličky
Jen zřídka kdy je v restauracích k vidění dětská jídelní židlička, která by byla skutečně čistá. Ochranný potah HygieneCover vám pro podobné situace nabízí hygienické řešení. Jeho velké rozměry vám umožňují zakrýt celé sezení včetně předního pultíku. Jakékoli znečištění jídlem lze snadno očistit vlhkým hadříkem a potah tak vždy zaručuje čisté místo pro stravování.

Snadné používání
Potah stačí jednoduše vyndat z integrované kapsičky a přímo nasadit na vozík nebo židličku. Elastické lemy vpředu a vzadu umožňují rychlejší nasazení a zabraňují sklouzávání potahu.

Dlouhodobé hygienické používání
Nečistotám odolný vnější materiál umožňuje rychlé a snadné čistění. Jakékoliv skvrny lze otřít pomocí vlhkého hadříku. Pro důkladnější očištění lze potah vyprat v pračce při 60 °C.

Úsporné skladování s integrovanou kapsičkou
Integrovaná kapsička s uchem vám umožňuje nosit potah v kabelce, v batohu nebo jej převážet v přihrádce vašeho vozidla. Díky svým kompaktním rozměrům a nízké váze je potah nepostradatelným společníkem pro jakékoliv výlety či cestování.

Vlastnosti:
 – potah pro nákupní vozíky i jídelní židličky
 – chrání před bakteriemi i znečištěním
 – lze prát v pračce při 60 °C
 – rozměry: 76×55×43 cm

Materiál:
 – vnější – 100% polyester
 – vnitřní – 100% bavlna

Barva:
 – šedá

Dotaz k produktu Reer Potah hygienický pro nákupní vozíky a židle