Reer Koupelový kartáč BabyCare skladem

Zařazení: Hřebínky, kartáče, hygienické sady
Výrobce: Reer
Kód: 81083
EAN: 4013283810835
Záruka: 2 roky

Expedice: ihned k odběru

269,- Kč včetně DPH

**Koupelový kartáč BabyCare
**- extra měkké štětiny pro jemné čištění citlivé dětské pokožky
 – vhodné pro jemnou masáž
 – se dvěma poutky na prsty
 – jednoduché, hygienické čištění
 – rychleschnoucí bez zbytků ve štětinách
 – materiál: 100% potravinářský silikon
 – barva: mátová

**Pro důkladné čištění jemné pokožky Vašeho miminka
**Citlivá dětská pokožka vyžaduje obzvláště jemnou péči, zejména v prvních měsících. Abyste se vyhnuli podráždění pokožky, měli byste přesto zajistit úplné odstranění nečistot, potu a chomáčků.
Speciální kartáč do koupele BabyCare umožňuje pečlivé čištění Vašeho děťátka a zároveň chrání jeho pokožku a nabízí příjemný masážní efekt.

**Důkladné čištění***měkké silikonové štětiny
*Mnoho jednotlivých silikonových štětin zajišťuje zvláště důkladné čištění pokožky Vašeho dítěte. Extra měkké štětiny také zajišťují šetrné používání k pokožce a nabízejí příjemný masážní efekt pro Vaše nejmenší.

Od hlavy až k patě *pro pleť a vlasy
*Dětský kartáč lze použít jak na hlavičku, tak na tělo Vašeho miminka. Při použití na tělo nabízí důkladné odstranění nečistot, chomáčků a potu. Také pečuje a zklidňuje šupinatou pokožku a ekzémy. Kartáč lze navíc použít k jemnému odstranění seborey nebo ke zklidnění podrážděné pokožky hlavy.

**Protiskluzové použití***2 poutka na prsty
*Pro bezpečné a stabilní držení při mytí je koupelový kartáč vybaven dvěma poutky na prsty. Díky dvěma praktickým poutkům zůstává kartáč bezpečně na prstech i v mýdlové vodě.

Hygienické použití *díky snadnému čištění
*Zbytky lze z kartáče snadno odstranit po každém použití teplou vodou a jemným šamponem. Rychleschnoucí materiál zabraňuje hromadění bakterií a tvorbě plísní.

**100% bezpečné***díky vysoce kvalitnímu materiálu
*Koupelový kartáč je vyroben z potravinářského silikonu a neobsahuje škodlivé látky jako PVC, BPA a ftaláty. Nemusíte se tedy bát, že by se dostal do kontaktu s citlivou dětskou pokožkou. Navíc je celý kartáč vyroben jako jeden kus, což zabraňuje vypadnutí malých částí a případnému spolknutí.

 

Dotaz k produktu Reer Koupelový kartáč BabyCare