Reer Knížka do vody MyHappyBath

Reer Knížka do vody MyHappyBath skladem

Zařazení: Hračky do vody
Výrobce: Reer
Kód: 76012
EAN: 4013283760123
Záruka: 2 roky

Expedice: ihned k odběru

119,- Kč včetně DPH

Knížka do vody MyHappyBath

– Magický efekt: Motivy mění barvu ve vodě
 – Funkce pískání pro další zábavu z koupání
 – Barevné ilustrace z podmořského světa na 8 stranách
 – Ideální pro koupání, cákání a hraní

Maximální zábava z koupání – se zábavou a povzbuzením
Kniha MyHappyBath Book s láskyplně navrženými stránkami na téma podmořský svět zabaví vašeho miláčka při koupeli. S motivy vhodnými pro děti, které se objevují kouzelným způsobem, jsou hravou formou dosahovány první výukové cíle a podporují tak rozvoj v prvních letech života.

Ilustrace odpovídající věku
s motivy z podmořského světa

Šestistránková kniha o koupání s barevnými ilustracemi poskytuje nové, vzrušující dojmy, zatímco se dítě cáká. Barevné motivy vodních zvířat nejen inspirují ty nejmenší, ale také hravou formou procvičí vnímání tvarů a barev vašeho dítěte.

Probouzí nutkání bádat
díky kouzelnému barevnému efektu a funkci pískání

Vaše dítě bude ohromeno – hlavní motivy se při kontaktu s vodou objeví jako mávnutím kouzelného proutku. Vodní zvířátka jsou naplněna vysoce kontrastními, jasnými barvami a stávají se tak viditelnými – díky tomu je koupání ještě zábavnější. Dodatečná funkce pískání chce být také prozkoumána a podporuje tak hmat a sluch.

Podpora jemné a hrubé motoriky
díky lehkému, měkkému materiálu

Lehké a jemně tvarované boky usnadňují držení a uchopení, zatímco se vaše dítě ponoří do podmořského světa. A pokud by jim kniha vyklouzla z malých ručiček, plave na vodě, aby se dala znovu snadno uchopit. Trénuje se tak hrubá i jemná motorika zároveň. Měkký povrch zajišťuje příjemný pocit při držení a listování.

Robustní a nezávadné materiály
pro bezpečné použití

Jako rodič chcete omezit všechna rizika na minimum, zvláště když věci zkoušíte a objevujete. Díky robustnímu materiálu přežije kniha činností mnoho drtivých a okusovacích útoků bez poškození. Měkké okraje a nezávadné materiály dělají z knihy skvělého společníka, se kterým je co objevovat. Lze jej snadno čistit teplou mýdlovou vodou a následně čistou vodou.

Vlastnosti:
 – 6stránková kniha do koupele
 – barevné ilustrace z podmořského světa
 – magický efekt: motivy mění barvu ve vodě
 – integrované pískání
 – měkký, přilnavý pocit

Rozměry: 15×15 cm

Dotaz k produktu Reer Knížka do vody MyHappyBath