Reer Jídelní sada WildLife

Zařazení: Jídelní sady
Výrobce: Reer
Kód: 22010
EAN: 4013283220108
Záruka: 2 roky

Expedice: 2-3 pracovní dny

629,- Kč včetně DPH

Sada dětského nádobí „WildLife“

– obzvláště lehký a nerozbitný materiál
 – vhodné do myčky a mikrovlnné trouby (max. 600 W)
 – odpovídá bezpečnostní normě EN 14372
 – Materiál: vyroben z 80% obnovitelných surovin, jako je cukr a německé dřevo
 – Použití: Před prvním použitím a po každém použití omyjte jemným čisticím prostředkem v horké vodě nebo v myčce na nádobí v horním koši.
 – Při ohřívání jídla v mikrovlnné troubě jídlo vždy rovnoměrně promíchejte! Abyste předešli poškození materiálu, nikdy nevystavujte nádobí extrémnímu teplu!

Nádobí pro naše nejmenší a naše prostředí
Snídaně, oběd nebo večeře, každé jídlo je pro malé děti příležitostí k experimentování. Sada nádobí ze série Growing je zvláště vhodná k tomu, aby se naučily samostatně jíst – jejich velikost a hmotnost jsou optimálně přizpůsobeny motorice a síle malých dětí. Díky výrobnímu procesu, který šetří zdroje, jsou naše Growing obzvláště udržitelné – což nám umožňuje přispívat k ochraně naší planety, a tím i k budoucnosti našich dětí.

Přidaná zábava při jídle
díky barvám a motivům, které děti milují

Jídla konzumovaná z nádobí ve veselých barvách automaticky chutnají mnohem lépe, protože o tom, zda si vaše dítě na jídle pochutná, rozhoduje nejen samotné jídlo. Proto sady nádobí poskytují dokonalé kombinace zářivých barev a vykouzlí pestře zdobený stůl – zcela v souladu s vkusem vašeho dítěte. To stimuluje zvědavost a zájem o jídlo a podporuje rozvoj aktivních stravovacích návyků.

Robustní a snadno se o ni stará
zajištění dlouhého používání

Zejména když se malé děti učí jíst, je zcela běžné, že jsou misky a talíře hojně využívány. Díky svému robustnímu povrchu vydrží nádobí reer i v náročných podmínkách každodenního používání s dětmi a lze jej bez problémů použít i v mikrovlnné troubě. Nádobí lze čistit také v myčce nádobí, což umožňuje obzvláště pohodlnou a hygienickou údržbu.

Pro první pokusy o jídlo
sada nádobí vhodná pro děti

Všechny kousky nádobí Growing (1× talíř, 1× mísa, 1× šálek, 1× lžíce, 1× vidlička) mají dobře promyšlené detaily, které podporují vaše nejmenší při jejich prvních samostatných jídlech. Například široké učící se příbory usnadňují vašemu dítěti bezpečné a pohodlné uchopení příborů. Talíř se zvýšeným okrajem zabraňuje vašemu dítěti tlačit jídlo z talíře. S ideálně sladěnou sadou můžete nejen dát svému dítěti spoustu radosti, jako dárek také rozveselí úsměv na tvářích neteří, synovců a spol.

Podporuje nezávislé stravování
praktické a lehké

Aby vaše dítě mohlo jíst samostatně, musí mít dětské nádobí obzvláště dobré haptické vlastnosti. Přirozeně matná povrchová struktura kuchyňského nádobí značky reer se cítí dobře v ruce a usnadňuje vašemu dítěti jeho uchopení a držení. Velikost a váha každého jednotlivého kusu nádobí je ideální pro dětské ruce a předměty lze používat po celé dětství.

Žádné riziko zranění
pro maximální bezpečnost

Každý jednotlivý kus nádobí v naší nabídce Growing má výhradně zaoblené hrany – v kombinaci s nerozbitným materiálem zaručují bezpečné použití a propůjčují nádobí Growing nadčasově elegantní vzhled.
Zejména když dítě poprvé experimentuje s jídlem, nelze vždy zabránit pádu talířů a šálků. Rozbitý materiál chrání před rozbitím a rozštípnutím, což může být zvláště nebezpečné pro malé děti.

Bez škodlivých látek (BPA, melamin a PVC)
tedy jídlo zůstává zdravé

Pokud jsou potraviny skladovány nebo ohřívány v nádobách obsahujících melamin, mohou se z nádobí uvolňovat škodlivý melamin a formaldehyd a přenášet je do jídla. Proto je obzvláště důležité věnovat pozornost nejen dobrému jídlu, ale také materiálům použitým na nádobí. Naše nádobí z řady Growing se skládá z 80% obnovitelných surovin, jako je dřevo a cukr, a neobsahuje melamin, BPA a PVC (testováno nezávislou zkušební laboratoří).

Rozmanité využití
včetně toho, kdy a kde

Vysoce kvalitní dětské nádobí je ideální pro každodenní použití, ale je také dobrou alternativou k jednorázovému nádobí mimo vaše vlastní čtyři stěny. Nádobí je stohovatelné a lze jej tak skladovat a přepravovat prostorově úsporným způsobem. Skutečnost, že je lehké a nerozbitné, se také dokonale hodí pro kempování, pikniky a jiné výlety.

Šetrné k životnímu prostředí a udržitelné
pro lásku našich dětí a přírodu

Jako rodinná společnost v dětském průmyslu je odpovědné a udržitelné jednání s ohledem na přírodu a její suroviny logickým důsledkem pro ochranu příští generace. Reer nádobí pro děti je z 80% extrahováno z obnovitelných surovin, jako je dřevo a cukr.

Detaily:
 – obzvláště lehké a robustní
 – vhodné do myčky a mikrovlnné trouby (max.600 W)
 – odpovídá bezpečnostní normě EN 14372
 – bez BPA, PVC a melaminu
 …

Dotaz k produktu Reer Jídelní sada WildLife