Pura Termo láhev s brčkem 260 ml rose skladem

Pura Termo láhev s brčkem 260 ml.

Zařazení: Termosky na pití
Výrobce: Pura
Záruka: 2 roky

Expedice: ihned k odběru

730,- Kč včetně DPH

Popis produktu
Konečně bezpečná láhev vyrobená 100% bez plastových častí. S Pura láhvemi si můžete být jistí, že se do nápoje uvnitř neuvolňují žádné škodlivé látky a toxiny, ani příchutě a pachy jako je tomu u plastových láhví nebo u láhví s plastovými vršky.

Kvalitní vakuová termoizolacea udrží tekutinu teplou až 6 hodin a studenou až 24 hodin (s ledem).

Pura láhve se navíc přispůsobují a “rostou” s Vašim dítětem. Jednoduchou výměnou uzávěru se láhev mění z kojenecké láhve na láhev s náustkem, slámkou anebo sportovním uzávěrem či na pohárek na příkrmy a občerstvení. Můžete tak jednu láhev používat mnoho let. One Life… One BottleTM

Nejbezpečnější, nejuniverzálnější, lehká a nerozbitná ekologická láhev oceněná více než 35 oceněními.

První láhev na trhu 100% bez plastových častí a jediná láhev, která získala certifikát NonToxic Certified.
Vakuová termoizolace udrží tekutinu teplou až 6 hodin a studenou až 24 hodin (s ledem).
Baby Grows… Bottle EvolvesTM – patentovaný systém umožňuje použít jakoukoliv Pura láhev s jakýmkoliv Pura uzávěrem. Jednoduše tak změníte kojeneckou láhev na láhev s náustkem, slámkou, sportovním uzávěrem nebo s použitím těsnícího disku na pohárek na příkrmy a drobné občerstvení. Jednu láhev tak můžete používat roky a zároveň šetříte peníze aj životné prostředí.
Láhev a objímka jsou vyrobené z antibakteriální nerezové oceli #304 (18/8) a ostatní časti ze silikónu nejvyšší medicínské kvality.
Bez BPA, PVC, ftalátů a bez jakýchkoliv jiných nebezpečných látek a toxinů, testované podle směrnic EÚ
Pura slámka je vyrobená ze 100% silikónu medicínské kvality. slámka je složená z dvou častí, díky tomu je možné pít z láhve 2-mi způsoby: Použitím obou častí lze sát slámkou běžným způsobem (láhev ve svislé poloze). Odebráním spodní části slámky lze pít stejným způsobem stejně jako s použitím náustku (láhev nakloněná dnem vzhůru). Láhev je kompatibilní s dudlíky/náustkami mnoha jiných značek.
Na vnitřní straně je pro pohodlné a přesné dávkování odměrka.
Součástí této láhve je silikónový vršek na ochranu dudlíku/brčka před nečistotami a vyměnitelný barevný silikónový návlek na láhev pro lepší uchopení a izolaci.
Nevhodné do myčky nádobí. Pro zachování termo-izolačních vlastností doporučujeme láhev umývat ručně. Nesterilizovat.
Doživotní záruka na části z nerezové oceli. Nevztahuje se na mechanické poškození láhve.

Váha: 182g
Rozměry: 5,7×19,6cm
Balení obsahuje: nerezovou láhev s vakuovou termoizolaci 260ml, nerezovou objímku, silikonovou netekoucí slámku, silikonový návlek a silikonové víčko.

Dotaz k produktu Pura Termo láhev s brčkem 260 ml rose