NENO VERA – Bezdrátová video chůvička

NENO VERA – Bezdrátová video chůvička

Zařazení: Monitory dechu a chůvičky
Výrobce: Neno
EAN: 5902479673073
Záruka: 2 roky

Expedice: do 20 dnů

3 827,- Kč včetně DPH

Neno Vera je bezdrátová chůvička, která se skládá z webové kamery a přijímače. Kameru stačí umístit do místnosti, kterou chcete monitorovat, a přijímač – fungující v provozním dosahu zařízení, můžete mít stále u sebe. Neno Vera Vám umožní pozorovat Vaše dítě do 50 metrů uvnitř a až 260 metrů venku. Velký 3,2palcový displej znamená, že nic neunikne Vaší pozornosti. Přijímač má vestavěnou dobíjecí baterii, která umožňuje několik hodin provozu po nabití. V případě kamery je nutné elektrické připojení.

ŽIVÝ NÁHLED
S elektronickou video chůvičkou Neno Vera můžete začít s každodenními pracemi, aniž byste se museli obávat, že zmeškáte pláč Vašeho dítěte. Jakmile chůva zaregistruje zvuk v pokojíčku Vašeho miminka, automaticky aktivuje displej a Vy uslyšíte zvuky miminka.

OBOUSTRANNÁ KOMUNIKACE
Chůvička je vybavena obousměrným komunikačním systémem, díky kterému můžete nejen slyšet zvuky z pokoje Vašeho dítěte, ale také na něj mluvit, když je v jiném pokoji.

VELKÝ 3,2” DISPLEJ
Přijímač chůvičky Neno Vera je vybaven dobře čitelným 3,2palcovým displejem, takže nic neunikne Vaší pozornosti.

SNADNÉ POUŽITÍ
Ovládací panel video-chůvičky je jednoduchý a intuitivní, díky čemuž je ovládání zařízení mimořádně snadné a příjemné.

NEUSTÁLÁ PÉČE
Vestavěná dobíjecí baterie umožňuje několik hodin nepřetržitého provozu, takže zařízení můžete používat po dlouhou dobu bez nutnosti připojovat další zdroj napájení.

NOČNÍ REŽIM 6 IR LED
Neno Vera také umožňuje pozorovat spící miminko v naprosté tmě. To vše díky 6 vestavěným IR LED.

VELKÝ ROZSAH PROVOZU
Dosah video signálu chůvičky je až 50 metrů v interiéru a až 260 metrů v exteriéru. To vše pro ještě větší pohodlí a bezpečí vašeho miminka.

MĚŘENÍ TEPLOTY PROSTŘEDÍ
Přijímač chůvičky Neno Vera má teplotní čidlo, díky kterému můžete ovládat tepelnou pohodu Vašeho miminka.

UKOLÉBAVKY
Chůvička vám také umožňuje přehrávat miminku ukolébavky. Zařízení má až 8 zabudovaných melodií, které pomohou Vašemu miminku klidně usnout.

PŘÍRUČNÉ A PŘENOSNÉ
Zařízení se skládá ze dvou prvků: webové kamery a přijímače, které lze s úspěchem používat doma, na zahradě i při cestování s miminkem. Chůva je lehká a šikovná – snadno se vejde do kabelky.

PRAVIDELNÝ MONITORING
Neno Vera není jen elektrická chůvička. Zařízení se skvěle hodí i pro sledování seniorů, ale také pro pozorování interiéru domu či bytu.

Dotaz k produktu NENO VERA – Bezdrátová video chůvička