NENO LIBERO - XS-XL kojící korzet

Zařazení: Odsávačky mateřského mléka, příslušenství
Výrobce: Neno
Záruka: 2 roky

Expedice: 2-3 pracovní dny

1 063,- Kč včetně DPH

Neno Libero – XS-XL kojící korzet
Neno Libero je laktační korzet stvořený pro každou maminku. Poskytuje vám nepopsatelný komfort, kdy máte dvě ruce volné, což vám umožní zaujmout nejuvolněnější polohu při odsávání mléka, čímž je proces nejen příjemný, ale také efektivnější. Korzet Libero se hodí ke každé elektronické odsávačce mateřského mléka Neno.
Laktační korzet Neno je univerzální, padne ženám všech velikostí. Obsahuje bavlnu a elastan, díky čemuž je velmi příjemný na dotek a strečový. Díky přizpůsobovacím systémům padne korzet Neno mnoha ženám různých tvarů.
Nejdůležitější vlastnosti laktačního korzetu Neno Libero:

Hodí se k jakékoli elektronické odsávačce mateřského mléka Neno;
uvolní máminy ruce;
dobré složení – 93% bavlna, 7% elastan;
velikost XS-XL;
nastavitelný zádový panel a úprava pod poprsím pro co nejlepší přizpůsobení;
široká ramínka;
stabilně zapuštěné nástavce, nevysouvají se.

Nastavení zadního panelu
Zadní panel je nastavitelný pásek na suchý zip, který umožňuje změnu velikosti korzetu až do 30 cm. Díky tomu je eliminováno riziko nesouladu korzetu.

Vložte
Díky dodatečné vložce si můžete být jisti, že korzet bude sedět vašim bradavkám. Vsadka je skrytá pod zipem, dává celých 5 centimetrů navíc. Nálevky dokonale přilnou k prsu, 4vrstvý systém jištění zajistí, že nic neklouže.

Volné ruce
Neno Libero vás osvobodí, a to doslova! Díky tomuto korzetu nebylo pumpování nikdy tak pohodlné. Zatímco elektronická odsávačka mateřského mléka odsává každou vzácnou kapku mléka, vy se můžete pohodlně usadit a věnovat se své práci.

 

Dotaz k produktu NENO LIBERO - XS-XL kojící korzet