NENO CALOR - elektronický ohřívač vlhčených ubrousků (Kopírovat)

Zařazení: Odsávačky mateřského mléka, příslušenství
Výrobce: Neno
Záruka: 2 roky

Expedice: 2-3 pracovní dny

1 328,- Kč včetně DPH

Neno Calor – elektronický ohřívač vlhčených ubrousků
Kůže je největším orgánem každého člověka, proto se vyplatí o ni náležitě pečovat již od prvních dnů života miminka. Jak víte, pokožka je vysoce citlivá na vnější podněty – dotek a teplotu. Při péči o miminko se dobře cení prvky jako oblečení bez štítků a bočních švů, které by ho mohly „dráždit“, relaxační masáže a především vhodná, přátelská každodenní péče. Princip je pohádkově jednoduchý – k miminku se musíme chovat velmi šetrně, abychom mu mohli poskytnout co nejpříjemnější zážitek, a přebalování či koupel přinášely pozitivní asociace. Zároveň se vyhýbáme tomu, co by nám bylo nepříjemné.
Díky Neno Calor pro něj nebude každodenní péče o miminko špatnou zkušeností. Dotek studeným vlhčeným ubrouskem pro miminko je jako studená sprcha – díky elektronickému ohřívači můžeme na tento problém jednou provždy zapomenout. Výrobek se snadno používá a nabízí 3 úrovně ohřevu. Neno Calor je schopen pojmout i balení se 150 ubrousky a na zahřátí potřebuje asi 20 minut. Topení se ovládá z dotykového panelu, je zcela tiché. Neno Calor je jedním z těch produktů, které usnadňují život rodiče a zároveň přispívají k udržení maximálního tepelného komfortu batolete – ideální vychytávka pro rodiče, kteří si cení pohodlí.
Zahrnuta:
Ohřívač na vlhčené ubrousky.

3 stupně ohřevu
Neno Calor nabízí tři stupně ohřevu, fungující při teplotě 30 až 55 stupňů C. Díky této vychytávce již pro získání správné teploty nemusíte používat samostatně připravovanou termosku a studenou vodu. Pouzdro ohřívače je vybaveno tenkým ohřívačem, který je zodpovědný za celý proces – Stačí připojit zařízení k napájení, nastavit zvolený stupeň ohřevu, chvíli počkat a po zaznění pípnutí vložit balíček kapesníčků dovnitř zařízení .

Dotaz k produktu NENO CALOR - elektronický ohřívač vlhčených ubrousků (Kopírovat)