NENO BENE - Mobilní inhalátor

Zařazení: Odsávačky mateřského mléka, příslušenství
Výrobce: Neno
Záruka: 2 roky

Expedice: do 20 dnů

993,- Kč včetně DPH

NENO BENE – mobilní inhalátor
Nebulizátor Neno Bene je moderní a kompaktní zařízení v inhalacích, aromaterapii a bylinném lékařství. Je mimořádně užitečný při léčbě respiračních onemocnění, jako jsou: astma, infekce dýchacích cest, alergická rýma a také plicní a bronchiální onemocnění. Obsahuje masky pro děti i dospělé, díky kterým se postaráte o zdraví celé rodiny.
 
Astma, alergie, problémy horních cest dýchacích
Astma: přibližně 10 % populace má diagnostikované astma v časném nebo rozvinutém stádiu. Nebulizéry pomáhají pacientům s astmatem vyrovnat se s příznaky tím, že vdechují výpary solných roztoků nebo steroidů.
Alergie: alergie na srst, roztoče, pyl – téměř každý zná někoho s takovým problémem. Kýchání, kašel, problémy s dýcháním, rýma jsou typické potíže pro alergiky. Neno Bene umožňuje rychlé a snadné podání léků, zároveň odblokuje dýchací soustavu a pomáhá odstraňovat flegmatika či hlen.
Zánět hltanu: problémy s hrdlem často vedou k bolesti a potížím s polykáním. Neno Bene tento problém odstraňuje – lék se aplikuje mlhou přímo do dýchacího systému.
Léčba po Covidu
Pandemie změnila náš přístup ke zdraví a k péči o dýchací soustavu. Použití síťového nebulizéru umožňuje nejen snadnější a stabilnější dýchání, ale také urychluje hojení dýchacího systému pacientů po Covid a lze jej použít jako doplňkovou formu terapie při onemocněních dolních cest dýchacích.
Nebulizace doma
Nebulizace je forma inhalační léčby, která je bezbolestná a neinvazivní. Zkracuje dobu potřebnou k tomu, aby se léky lépe vstřebaly, vytvářením mlhy, která je vdechována a nakonec transportována s kyslíkem do krve. Je to účinnější než tradiční způsoby podávání léků. Takový postup lze snadno provést doma. Stačí jej zapojit, nasadit masku a dýchat.

Pro celou rodinu

Nebulizace je perfektní způsob, jak zvlhčit dýchací cesty a vyčistit je při infekcích. Další výhodou nebulizace je absence rizika podráždění žaludku, takže ji mohou používat jak nejmenší děti neschopné spolknout pilulku, tak dospělí s citlivým trávicím systémem. Nebulizaci pomocí Neno Bene lze provádět i u pasivních pacientů. Sada obsahuje 3 velikosti roušek – pro dospělé, děti a novorozence.

 
 
Rozměry hlavní jednotky: 42×34×40 mm
Hmotnost: 72g
 

 

Dotaz k produktu NENO BENE - Mobilní inhalátor