NENO ARIA - bezdrátová elektronická odsávačka hlenů

Zařazení: Odsávačky mateřského mléka, příslušenství
Výrobce: Neno
EAN: 5902479674346
Záruka: 2 roky

Expedice: 2-3 pracovní dny

1 250,- Kč včetně DPH

Aria – bezdrátová elektronická odsávačka hlenů

Neno Aria je lehké a ergonomické zařízení, které funguje na základě tří režimů, takže sílu sání můžete přizpůsobit hustotě sekretu. Navíc v sadě s odsávačkou obdržíte dvě koncovky přizpůsobené věku uživatele. Každá Neno Aria je vybavena univerzálním kabelem a praktickou taškou pro snadné přenášení a skladování.

Pravidelné používání fyziologického roztoku a/nebo mořské vody určené k čištění a zvlhčení nosu může pomoci nos ještě lépe vyčistit.

Odsávačka je navržena tak, aby vám sloužila mnoho let. Velikosti přizpůsobené věku uživatele umožňují zbavit rýmy jak u miminka, tak u jeho starších sourozenců.
Udržování správné hygieny odsávačky je mimořádně snadné díky promyšlené konstrukci. Nádobka na sekret nemá zbytečné prohlubně ani výstupky, takže se snadno zbavíte zbytků hlenu. Hroty vyrobené z měkkého silikonu můžete také snadno vyčistit a sterilizovat.
Díky bezdrátovému provozu je použití odsávačky mimořádně pohodlné. Žádné kabely a dlouhá doba provozu (až 2 hodiny v nejintenzivnějším režimu!) zaručují pohodlné odstranění sekretu při infekcích i v rámci každodenní hygieny. Nástavce z měkkého silikonu můžete čistit a sterilizovat.

Taška, která je součástí sady, je nejen estetická, ale také velmi nápomocná při přenášení zařízení. Prostorné pouzdro umožňuje vzít si odsávačku na procházku, při cestování autem, vlakem, tramvají nebo i letadlem.

Vlastnosti:

bezrátový přístroj
2 velikosti odsávaček
snadno se čistí
taška v ceně
USB-C

Hmotnost: 133 g
 
Rozměry:103×51X42 mm

Dotaz k produktu NENO ARIA - bezdrátová elektronická odsávačka hlenů