Melii Miska na svačinu s počítadlem 200 ml Mátově zelená

Melii Miska na svačinu s počítadlem 200 ml Mátově zelená skladem novinka

Melii Miska na svačinu s počítadlem 200 ml.

Zařazení: Kelímky na jídlo
Výrobce: Melii
Kód: 11500
Záruka: 2 roky

Expedice: ihned k odběru

189,- Kč včetně DPH

Zábavná mistička na svačinu a zároveň zábavná hračka = vaše dítě se může bavit točením, počítáním a hraním s různobarevnými korálky připevněnými kolem víčka.

Vyladěná miska svačinu, která funguje i jako zábavná hračka pro malé neposedy! Vaše dítě se může bavit točením, počítáním a hraním si různobarevnými kuličkami připevněnými k nádobce. Rukojeť je navržená přesně pro malé ručičky a povzbuzuje malé děti k samostatnosti. Měkké a flexibilní víčko nedovolí křupkám, piškotům a drobnému ovoci, aby se rozkutáleli po podlaze i když se se Vaše dítě bude otáčet nádobou dnem vzhůru. Mistička má pro jistotu i druhé víčko, které udrží i drobečky a díky tomu i ideální i na výlety a cesty mimo domov. Miska bude od teď vaším skvělým pomocníkem doma i na cestách!

Vhodné pro děti od 12 měsíců.

  • skvělá na cesty i doma
  • barevné kuličky děti mohou počítat, učit se barvy nebo se jen bavit točit dokola
  • dvě víčka
  • měkké víčko s otvorem podporuje děti samostatně se obsloužit
  • víčko s barevnými kuličkami udrží drobečky a je vhodné na cestování
  • rukojeť pro malé ručičky
  • snadno se čistí – korálky lze vyjmout
  • možné mýt v myčce (pouze v horním koši)

Materiál: PP, ABS, Silikon, Nylon

Vyrobeno bez použití BPA, ftalátů, olova a PVC

Rozměry: 12,5×9, 4×7,5 cm

Objem: 200 ml

Váha: 102 g

Údržba: Produkty před prvním i každým použitím rozdělte na jednotlivé komponenty a umyjte ve vodě s jemným přípravkem na mytí nádobí. Pečlivě opláchněte a osušte. Doporučujeme mýt v ruce jemným prostředkem na nádobí. Nepoužívejte abrazivní mycí prostředky, houbičky či drátěnky, které mohou produkt poškrábat. Lze umývat v horním koši myčky.

UPOZORNĚNÍ: Některé potraviny mohou způsobit zabarvení produktu. Toto nemá vliv na funkčnost produktu a není důvodem k reklamaci. Neponechávejte dítě bez dozoru dospělé osoby. Před každým použitím zkontrolujte, zda jsou všechny části produktu v pořádku a při známkách opotřebení nedávejte dítěti. Nepatří do mrazničky ani mikrovlnné trouby.

Dotaz k produktu Melii Miska na svačinu s počítadlem 200 ml Mátově zelená