Medela Sada lahví 150 ml 3 ks skladem

Medela Sada lahví 150 ml 3 ks.

Zařazení: Uskladnění mateřského mléka
Výrobce: Medela
Kód: K008.0073
Záruka: 2 roky

Expedice: ihned k odběru

540,- Kč včetně DPH

Medela Sada lahví 150 ml 3 ks.

Medela láhve jsou praktickým doplňkem k Vašemu kojení. Jsou kompatibilní se všemi Medela odsávačkami a Calma systémem, což usnadňuje odsávání, skladování a podávání – stále jedna nádobka. To znamená, že ani jedna kapka Vašeho vzácného mléka nepřijde nazmar.

Správné skladování mléka
Mnoho maminek chce mít k dispozici více lahví na mateřské mléko, aby zajistily svou rostoucí a měnící se produkci mléka. Medela láhve na mateřské mléko byly navrženy pro bezpečné a dlouhodobé skladování mateřského mléka. Můžete odsát mléko přímo do láhve, uskladnit ji a následně Vaše dítě nakrmit tou stejnou lahví. Láhve jsou vyrobeny z bezpečného plastu, navržené tak, aby zachovaly důležité vlastnosti mateřského mléka, a jsou ideální pro bezpečné skladování mateřského mléka v lednici nebo mrazáku. Barevná mililitrová stupnice usnadňuje měření množství odsátého mléka. Láhve jsou vybaveny šroubovacími uzávěry, aby nedocházelo k vytékání mléka při skladování v lednici nebo mrazáku případně při manipulaci během cestování.

Výhody Medela lahví na mateřské mléko
Medela láhve jsou odolné proti nárazu a jsou k dispozici ve dvou objemech: sada 3ks lahví 150ml a sada 2ks lahví 250ml. Láhve lze použít se všemi Medela odsávačkami a savičkami. Láhve na mateřské mléko lze mýt v myčce nádobí i ohřívat v mikrovlnné troubě a jsou vyrobeny z bezpečných materiálů bez BPA.

Minimální přelévání – jedna láhev na odsávání, skladování, zmrazení a krmení mateřským mlékem.
Snadná údržba
Bezpečné pro mytí v myčce nádobí a ohřívání v mikrovlnné troubě.
Odolné – při pádu neprasknou ani se neroztříští.
Bezpečný materiál pro Vás i Vaše dítě – bez BPA.
Kompatibilní – láhve lze použít se všemi Medela odsávačkami, Calmitou, Calmou a dudlíky.

Balení 3 ks lahví 150 ml:
3× Láhev 150 ml (plastová bez BPA)
3× Šroubovací uzávěr láhve
3× Víčko láhve

Dotaz k produktu Medela Sada lahví 150 ml 3 ks