Maceshka Zavinovačka Mušelínová prošitá na zavazování Růžová

Maceshka Zavinovačka Mušelínová prošitá na zavazování Růžová skladem

Maceshka Zavinovačka Mušelínová prošitá na zavazování.

Zařazení: Rychlozavinovačky
Výrobce: Maceshka
Záruka: 2 roky

Expedice: ihned k odběru

599,- Kč včetně DPH

Mušelínová zavinovačka Maceshka prošitá na zavazování

Usnadnění zvykání si na svět – Miminko v zavinovačce je v teple, klidu a bezpečí – stejně jako u maminky v bříšku. Díky zavinovačce lze předejít nekoordinovaným pohybům miminek, které je často vylekají nebo probudí.

Zvláště v prvních dnech je pro miminko důležitý plnohodnotný a kvalitní spánek, kterého lze se zavinovačkou lépe dosáhnout. Zavinovačka umožňuje maminkám klidnější kojení. Miminko se lépe přisaje k prsu a může se plně soustředit na kojení. V neposlední řadě se celé vaší rodině bude miminko v zavinovačce lépe držet a přenášet. Zavinovačku dále využijete jako podložku nebo dečku do kočárku

Zavinovačka Maceshka je vyrobena z bavlněného mušelínu. Jedná se o jednu z nejjednodušších, nejjemnějších a nejčistších forem tkaniny na světe. Díky otevřené vazbě vláken je materiál velmi lehký a vzdušný a prodyšný. Zároveň je velmi příjemný na pokožce. Přes svou jemnost a lehkost se jedná o velmi odolný a pevný materiál. Bez problémů můžete mušelín prát, postupem času se bude stávat ještě jemnějším. Každá vrstva bavlněného mušelínu je vlastně spojení dvou vrstev tkaniny neviditelnými ste­hy.

Rozměr: 75×75cm
Oeko-Tex certifikát
100% bavlněný mušelín
Výplň 100% hypoalergenní polyesterové vlákno
Lze prát v pračce

Dotaz k produktu Maceshka Zavinovačka Mušelínová prošitá na zavazování Růžová