Luma Digitální koupací teploměr Speckles White

Luma Digitální koupací teploměr Speckles White

Zařazení: Koupací teploměry
Výrobce: Luma
EAN: 8714929002091
Záruka: 2 roky

Expedice: momentálně vyprodáno

549,- Kč včetně DPH

Máte rádi krásné moderní věci a nechcete za ně utratit příliš mnoho peněz? Tak si vyberte LUMU. Děti milují koupání hned od narození. Pro většinu z nich to jsou opravdu relaxační chvíle se spoustou zábavy s rodiči. Ale je velmi důležité, aby voda měla správnou teplotu. Příliš chladná není příjemná a příliš horká může být nebezpečná. Digitální koupací teploměr LUMA odstraní vaše starosti, protože jakmile je ve vodě, na displeji se zobrazí, zda je teplota dobrá, příliš horká nebo příliš studená. Velmi praktický a snadno použitelný.

Digitální koupací teploměr LUMA se automaticky aktivuje, když přijde do kontaktu s vodou a plave tak, aby bylo možné spolehlivě vidět displej. Modrá znamená příliš chladno, červená znamená příliš teplo a zelená je akorát. Kromě barevného indikátoru lze odečíst přesnou teplotu vody. Na displeji je také indikátor stavu baterie. Teploměr se po použití automaticky vypne. Teploměr můžete snadno vyčistit, sejměte víčko, otřete jej a je čistý.

  • spouští se po vložení do vody
  • vypíná se sám
  • indikuje správnou nebo nesprávnou teplotu barvou displeje
  • teplotu také ukazuje ve stupních celsia
  • Teploměr je v módní barvě Speckles White, se skvrnami vytvářejícími efekt struktury leštěného mramoru. Kombinace s černou podtrhuje tento efekt.

Technické údaje: čistá hmotnost 0,101 kg, hmotnost s obalem 0,147 kg, rozměry netto: 10×10×2,5cm, rozměry obalu 15×12,5×5cm

Dotaz k produktu Luma Digitální koupací teploměr Speckles White