Lodger Nosítko Shelter Fleece Crimson

Lodger Nosítko Shelter Fleece Crimson skladem

Nosítko Lodger Shelter, jednoduché a funkční.

Zařazení: Nosítka, klokanky a krosny
Výrobce: Lodger
Kód: 8717729897386
Záruka: 2 roky

Expedice: ihned k odběru

1 250,- Kč včetně DPH

Nosítko Lodger Shelter, jednoduché a funkční.

Chcete se vyhnout složitě vypadajícímu nosítku se spoustou popruhů a přezek, ale hledáte něco jiného než nošení miminka v šátku? Pak si zamilujete fleecové nosítko Shelter. Je jednoduše provedené a přitom Vám výborně poslouží. Hodí se pro nošení dítěte ve vodorovné poloze, jako nosítko na boku a dokonce i jako fusak do autosedačky. Přizpůsobí se Vašim potřebám, ať ho budete používat kdekoliv.

Fleecové nosítko Shelter je mezi rodiči, kteří chtějí své dítě nosit v náručí, nesmírně oblíbené. Je k dostání v mnoha barvách, aby si mohl vybrat každý rodič.

Měkoučký fleece s perforovanými vzory:
Fleecové nosítko hřeje, je ale také prodyšné a výborně saje pot, nehrozí proto, že by v něm dítěti bylo příliš horko. Fleece je heboučký, příjemný na dotek a vhodný i pro alergiky. Dopřejte svému dítěti originální a pohodlný fusak!

Nosítko roste s dítětem:
Dětské nosítko byste měli používat tak, aby dítěti poskytlo spolehlivou oporu. Potřeby novorozenců se výrazně liší od toho, co je vhodné pro batolata, proto nosítko Shelter snadno přizpůsobíte věku dítěte. V prvních měsících po narození se dítě do nosítka ukládá vleže, teprve později můžete svou ratolest do nosítka posadit. Proměna nosítka Shelter nevyžaduje žádné složité přenastavování, což Vám ušetří mnoho starostí.

Shelter jako babyvak:
Během prvního půlroku po narození je nezbytné nosit dítě ve vodorovné poloze, aby nebyla přetěžována páteř dítěte. Při poloze vleže je páteř podepřena nosítkem. Miminko je v nosítku krásně zachumlané, je Vám stále nablízku a cítí se v bezpečí. To Vám pomůže upevnit vzájemný vztah.

Shelter jako nosítko na bok:
Své dítě můžete začít nosit na boku, jakmile dovede samo sedět. V té době už je jeho páteř na sezení v nosítku připravena. Shelter Vám vydrží přibližně do doby, než bude Vašemu drobečkovi 18 měsíců. Plynule nastavitelná délka popruhu zaručí pohodlí pro Vás i pro dítě po celé období používání nosítka.

Shelter také do autosedačky:
Nosítko Shelter se hodí také při cestování autem, protože jsou v něm otvory na bezpečnostní pásy a můžete jej používat jako fusak do autosedačky. Ukládání dítěte sedícího v nosítku do autosedačky není nijak komplikované: stačí rozepnout sponu nosítka a fusak je na světě. Při vystupování z auta naopak sponu jednoduše zapnete a nosítko si nasadíte. Shelter je proto vynikajícím doplňkem pro maminky po císařském řezu, které nemohou nosit celou autosedačku.

Bezpečné nošení za každých podmínek:

  • nosítko Shelter prošlo testováním německé firmy TÜV,
  • spona unese celých 40 kg,
  • při používání Shelteru v autosedačce jsou viditelné bezpečnostní pásy.

Jednoduché nastavení velikosti nosítka:
Jak už bylo řečeno, délku nosítka Shelteru můžete přizpůsobit velikosti dítěte a své postavě. Měnit můžete také prostor v nosítku, a to pomocí stahovacích šňůrek. Správně nastavená velikost nosítka zaručí, že se v něm bude dítěti sedět či ležet pohodlně, a zabrání tomu, aby Vás nosítko tlačilo nebo řezalo.

Jaká velké děti v Shelteru nosit?

  • dítě ukládané do nosítka musí vážit alespoň 3,5 kg,
  • ve vodorovné poloze je maximální nosnost 8 kg,
  • v poloze na boku je nosnost nosítka 12 kg.

Dotaz k produktu Lodger Nosítko Shelter Fleece Crimson