LODGER Hopper Sleeveless Flame Tribe Mist 86/98

LODGER Hopper Sleeveless Flame Tribe Mist 86/98

Zařazení: Spací pytle
Výrobce: Lodger
EAN: 8719033403130
Záruka: 2 roky

Expedice: 2-3 pracovní dny

789,- Kč včetně DPH

Spací pytel pro ničím nerušené noci
Používání spacích pytlů má několik výhod, které zajistí Vašemu děťátku klidný, ničím nerušený spánek. Ve spacím pytli se dítě, na rozdíl od běžné přikrývky, nemůže odkopat a je tedy stále v teple. Navíc se do pytle nemůže nijak zamotat a je pro něj také obtížnější přetočit se na bříško. Vašemu dítěti se tak bude ve spacím pytli spát klidněji a během noci se bude méně budit.

Hopper Sleeveless
Tento spací pytel značky Lodger je vyroben z bavlněné pleteniny, která je velmi měkká, citlivá k dětské pokožce a dokonale prodyšná. Díky termoregulačním schopnostem bavlny je zajištěn optimální tepelný komfort dítěte bez nadbytečného pocení. Spací pytel Hopper je navržen pro nošení přes body či pyžámko.

Na doma i na cesty
Bavlněný spací pytel Hopper je určen zejména na doma. Své miminko v něm můžete ukládat do postýlky, kolébky, či houpacího lehátka. Dítě může být ve spacím pytli zabaleno také při hraní na dece. Hopper však využijete i na cestách. Díky praktickému zipu v něm lze totiž vytvořit otvory na bezpečnostní pásy a používat ho tak i v autosedačce.

Dokonale sladěná výbava
Hopper Sleeves Solid je vyráběn ve stejných motivech jako mnoho dalších výrobků společnosti Lodger. Díky tomu máte možnost pořídit svému dítěti výbavu, která bude dokonale ladit.

Technické parametry
materiál: 100% bavlna
údržba: praní na 40 °C
certifikát Öko-Tex
barva: šedá se vzorem paisley

Dotaz k produktu LODGER Hopper Sleeveless Flame Tribe Mist 86/98