Leclerc Stupátko ke kočárku

Přídavný board ke kočárku Máte druhé dítě, které také někdy raději sedí v kočárku? Díky přídavné desce Leclerc Baby s kolečky se vaše dítě může vydat na dobrodružnou cestu a objevovat svět společně s mladším sourozencem a vámi. Dokonalá rodinná chvilka! Board je černý a zahrnuje černé sedátko, které lze vyjmout a nacvaknout zpět. Tento přídavný board můžete snadno připevnit ke kočárku pomocí přiložených adaptérů. Ty lze také snadno odejmout, jakmile starší bratr nebo sestra s vámi není. Vždy připraveni na pohodlnou procházku! Specifikace Doporučený věk: Jakmile dítě umí samostatně stát Velikost balení: 440 x 370 x 210 mm Další funkce: Včetně odnímatelného sedátka

Zařazení: Stupátka za kočárek
Výrobce: LECLERC
Kód: LEC25967
EAN: 8719699259676
Záruka: 2 roky

Expedice: 2-3 pracovní dny

3 329,- Kč včetně DPH

Přídavný board ke kočárku

Máte druhé dítě, které také někdy raději sedí v kočárku? Díky přídavné desce Leclerc Baby s kolečky se vaše dítě může vydat na dobrodružnou cestu a objevovat svět společně s mladším sourozencem a vámi. Dokonalá rodinná chvilka!

Board je černý a zahrnuje černé sedátko, které lze vyjmout a nacvaknout zpět.

Tento přídavný board můžete snadno připevnit ke kočárku pomocí přiložených adaptérů. Ty lze také snadno odejmout, jakmile starší bratr nebo sestra s vámi není.

Vždy připraveni na pohodlnou procházku!

Specifikace

Doporučený věk: Jakmile dítě umí samostatně stát
Velikost balení: 440×370×210 mm
Další funkce: Včetně odnímatelného sedátka

Dotaz k produktu Leclerc Stupátko ke kočárku