Korbička Mima Creo Mocha

Korbička Mima Creo Mocha novinka

Zařazení: Hluboké korby
Výrobce: Mima
Kód: A501611-01MIM
EAN: 5060992150515
Záruka: 2 roky

Expedice: 2-3 pracovní dny

3 990,- Kč včetně DPH

Prostorná, extra lehká korbička ke kočárku Mima Creo umožňuje použití kočárku Mima Creo pro děti od narození. Velká rozšiřitelná stříška s anti-UV50+ s okénkem a nánožník zabezpečí ochranu dítěte před nepříznivým počasím i škodlivým UV zářením. Síťovinový díl umožní větrání během teplých letních dní. Kvalitní matrace poskytne dítěti pohodlí pro klidný spánek. Integrovaná držadla usnadňují přenášení korbičky.

Elegantní kočárek Mima Creo ****vyniká svým čistým a sofistikovaným designem s chromovými detaily a elegantní povrchovou úpravou. Zcela nový kočárek poskytne dítěti maximální prostor i pohodlí při zachování elegance a stylu typického pro Mima kočárky. Stylový vzhled kočárku dotváří luxusní umělá kůže, která je příjemná na dotek, odolná proti nepříznivému počasí a zároveň velmi jednoduchá na údržbu. 

S ohledem na udržitelnost životního prostředí byly při výrobě kočárků použity inovativní, recyklovatelné materiály. 

Součástí balení je korbička, ma­trace, nánožník a pláštěnka. Stříška je součástí balení samostaně prodávaného podvozku se sportovním sedákem a stříškou.

Rozměry a hmotnost:
Korbička bez stříšky: 77×42×19­.5 cm / 3,1 kg
Korbička se stříškou: 77×42×47 cm / 3,7 kg

Korbička je vhodná od narození do 9 kg (do 6 měsíců).

Upozornění: Nenechávejte dítě v kočárku bez dozoru. Korbička je vhodná pouze pro děti, které se neumí bez pomoci posadit, převalit nebo zvednout na kolena a ruce.

Dotaz k produktu Korbička Mima Creo Mocha