Kočárek Tutis MIO Plus Thermo Black edition 2v1 Obsidian 060

Kočárek Tutis MIO Plus Thermo Black edition 2v1 Obsidian 060

Zařazení: Kočárky kombinované
Výrobce: Tutis
Záruka: 2 roky

Expedice: do 20 dnů

22 490,- Kč včetně DPH

POHODLÍ SE SNOUBÍ SE STYLEM

Seznamte se se stylovým kočárkem Mio Plus Thermo – nejkompaktnějším a nejpoutavějším kočárkem společnosti Tutis. Mio Plus Thermo je dokonalou výhodou pohodlí a stylu – je to dosud nejlehčí a nejkompaktnější kočárek Tutis ve své velikosti. Mio Plus Thermo byl navržen na míru pro rušný a aktivní městský život – pro objevování nových míst, procházku rušnými nákupními ulicemi nebo setkání s přáteli v kavárně. Moderní design se segmentovou strukturou baldachýnu činí tento kočárek vyčnívajícím z davu, zatímco luxusní výšivky ve spojení s vysoce kvalitními nádhernými látkami a propracovaným ventilačním systémem činí tento kočárek prémiovým.

PODLOŽKA S TERMOTECHNOLOGIÍ

Mio Plus Thermo je vybavena zbrusu novou vložkou, která poskytuje vašemu dítěti všestrannou bezpečnost. Tato ultralehká podložka váží pouze 0,35 kg a je vyrobena z odolných a elastických materiálů, které chrání vaše dítě před vnějšími vlivy. Navíc díky vysokému tepelnému odporu dítě nezažije teplotní výkyvy ani v chladném, ani teplém počasí. Vyrovnané teploty a dodatečný pohyb vzduchu zajišťují, že postýlka zůstane suchá a chráněná před plísněmi a bakteriemi.

PANORAMATICKÁ VENTILACE VZDUCHU

Snadná odstranění a možné variabilní nastavení stříšky odhaluje jedinečnou konstrukci s dvojitou ventilací vzduchu. Horní panoramatické okénko ze síťoviny větrání a umožňuje dítěti skvěle sledovat oblohu. Druhá ventilace je umístěna pod kapucí a dává dítěti možnost pozorovat své okolí při ležení na bříšku. Obě ventilace na Mio Plus Thermo jsou upevněny praktickými voděodolnými, díky nimž jsou větrací okénka snadno a rychle nastavitelná a zůstávají na svém místě.

TECHNOLOGIE KOLA TUTIS ALL-ROAD TM

Nová kola Tutis All-RoadTM Technology, navržený naším interním technickým týmem, jsou ideální pro zdolávání terénních a lesních cest, přičemž zajišťují pohodlí pro jízdu na hladkých površích.

Klíčové vlastnosti:

Kolečka jsou vyrobena ze špičkového nylonu a vylepšena skelnými vlákny, takže jsou výrazně odolnější vůči poškrábání a deformaci.
Speciální struktura pneumatik je činí odolnějšími.
Samomazná pouzdra POM vpředu usnadňují manévrování s koly a chrání je před korozí.
Vlastní technologie PU s reliéfní linií rozděluje váhu, aby byla chůze s kočárkem jednoduší
Široké nízkoprofilové pneumatiky zajišťující snadný průjezd bez ohledu na terén.
Na rozdíl od běžných pneumatik PU pneumatiky měkké i při nízkých teplotách.
Zadní ložiska pohlcují přibližně 70 % celkové hmotnosti (kočárek + dítě).

ILUSTRACE PRO RANÝ VÝVOJ

Jednou z nejzajímavějších částí Mio Plus Thermo jsou skryté ilustrace uvnitř stříšek. Řada vysoce kontrastních ilustrací uvnitř baldachnu pomáhá zlepšit vidění dítěte a řešení problémů mezi mozkem a očima. Vybrali jsme objekty oblohy, jako je slunce, měsíc, mraky a hvězdy, které jsou přirozené pro pozorování vašeho miminka.

MATRACE

Měkká a prodyšná matrace se skládá ze tří různých vrstev: bavlny s ochranou SILVER-IONSTM, bavlny a polyesteru, vlny a polyesteru. Kombinace tří vrstev a povrchové úpravy technologií SILVER-IONSTM zajišťuje pohodlí a pohodu pro miminko. Matrace Mio Plus Thermo je navíc vyšitá elegantním vzorem.

SNADNÉ A JEDNODUCHÉ SKLÁDÁNÍ

Podvozek Mio Plus Thermo lze sklopit společně se sedačkou a je to první kočárek Tutis, který lze složit oběma směry. Díky nové konstrukci lze sedadlo složit v pozici proti směru jízdy, nebo po směru jízdy a pro rodiče to znamená, že kočárek složí rychle jako knihu. Tento skládací systém dává rodičům volbu praktičnosti a rychlosti, kterou přivítají při přepravě za jakoukoli situaci. Složený kočárek je kompaktní a snadno se vejde do kufru auta a zabere co nejméně místa při uložení ve vašem domově.

ROZŠÍŘENÉ POUŽITÍ

Díky prodloužené části opěradla lze sedací jednotku Mio Plus Thermo používat mnohem déle. Modernizované opěradlo je dlouhé 52 cm a zajišťuje, aby byla sedací souprava rovněž pohodlná až bude vaše dítě vyšší a starší. Sedací jednotka je certifikována pro použití do stáří 3 let nebo 22 kg.

SKLOPNÁ SEDACÍ JEDNOTKA

V případě potřeby dítěte lze sedací část sklopit ve 3 polohách: vzpřímené sezení, možnost sklopení do plně vodorovné polohy pro spaní a polosed pro relaxaci. Plně vodorovná poloha je v rozměrech: 100 cm na délku a 40 cm na šířku, aby mělo vaše dítě maximální pohodlí.

CO OBSAHUJE BALENÍ:

Korbička
Sedačka
Ochranná rukojeť sedačky
Podvozek
Nákupní taška
Pás podvozku
Taška/batoh
Kryt korbičky
Potah nohou sedačky
Matrace
Pláštěnka
Moskytiéra

Dotaz k produktu Kočárek Tutis MIO Plus Thermo Black edition 2v1 Obsidian 060