Kočárek TUDORE FORESTER F14 Thunder Sky

Kočárek TUDORE FORESTER F14 Thunder Sky

Zařazení: Kočárky kombinované
Výrobce: TUDORE
Záruka: 2 roky

Expedice: do 15 dnů

14 990,- Kč včetně DPH

Třetí kočárek Tudore v řadě, který je tvořen na základě potřeb a požadavků rodičů a jejich nejmenších.
Sportovně elegantní design kočárku Tudore Forester podtrhuje jednoduchost a lehkost provedení.
Žádné rušivé elementy a něco navíc…
Linie kočárku podtrhují i barvy vybrané z palet současných trendů. Nebojte se vystoupit z davu s kočárkem Forester Wild Berry, rozsviťte betonovou džungli kolem jemným Forester Mistic… je to jen na vás…

Kočárek Tudore Forester budete využívat několik let pro běžné denní procházky, na cestě za nákupy i při velkých rodinných výletech za poznáním. V žádné z těchto situací vás kočárek nezklame a bezpečně vás proveze na všech vašich cestách.

Při běžném užívání oceníte lehce ovladatelnou konstrukci s předními otočnými koly.
Díky aretovacím kolům kočárek otočíte jednou rukou téměř na místě. Pokud vyrazíte do přírody, na předních kolech jednoduše zamknete otáčení. Rázem máte kočárek se 4 velkými pevnými koly a na procházkách v přírodě vás nic nezastaví.
Lehkou hliníkovou konstrukci si budete pochvalovat při snadném skládání a rozkládání. V základním vybavení kočárku jsou gelová kola, která mají vlastnosti kol nafukovacích, ale na cestách vás nepotká defekt. Na podvozek je možné upevnit i kola nafukovací (viz výběr kol). Zadní osa i samotná konstrukce je odpružená, obojí pružení lze regulovat.

Velmi prostorná korba všech kočárků Tudore má i u modelu Forestrer kokosovou matraci. Děťátko tráví v kočárku mnoho času, bylo pro nás důležité, aby po tuto dobu bylo miminko v pohodlí, ale zároveň jsme vybrali to nejlepší pro jeho vývoj. Kokosová matrace je prodyšná a představuje ideální oporu pro páteř dítěte.
Optimální klima v korbě zajišťuje odvětrávání na spodní části. V letních měsících oceníte větrací díl boudy. Hluboké lůžko kočárku Tudore Forester je vybaveno polohovací opěrkou.

Sportovní sedačku kočárku Tudore Forester je možné na konstrukci nasadit po i proti směru jízdy. V prvních měsících po přechodu do sportovní sedačky tak můžete mít děťátko na očích, později sedačku otočíte a necháte své nejmenší zvědavě pozorovat svět kolem nich. Sportovní sedačka má polohovatelnou opěrku pro záda i nohy. Lze vytvořit úplný leh. Bouda sportovní sedačky je opět vybavena větracím otvorem. Samozřejmostí jsou bezpečnostní pásy, ochranný oblouk a polstrovaná vložka ve sportovní sedačce.

Úložné prostory pro nezbytnosti a menší nákup zajistí přebalovací taška a spodní koš na kočárku. V ceně kočárku je také inovovaný držák nápojů, moskytiéra a pláštěnka. Nánožníky na hlubokou korbu i sportovní sedačku jsou nedílnou samozřejmostí.

Dalším doplňkem je autosedačka, kterou je možné dokoupit samostatně. Autosedačka skupiny 0+ je vhodná pro miminko od narození do cca 13kg. Autosedačku, kterou si můžete vybrat přímo v barvě kočárku, pak jednoduše upevníte na podvozek pomocí adaptérů.
Pokud máte vybranou autosedačku jiného výrobce, je možné zakoupit pouze adaptéry na podvozek.

Parametry kočárku Tudore Forester:
hmotnost konstrukce bez kol: 5,2kg
hmotnost konstrukce s koly: 10,6kg
hmotnost korby: 4,9kg
rozměr korby: 85×36cm
rozměr složeného podvozku bez kol: 67×49,5×29 cm

Možnost dokoupení adaptéru na autosedačku BeSafe, Kiddy, Cybex nebo Maxi-Cosi – 650,–Kč (pište do poznámky v objednávce).

V případě, že kočárek není skladem může být objednací doby 2–6 týdnů.

Dotaz k produktu Kočárek TUDORE FORESTER F14 Thunder Sky