Kočárek Kunert Tiaro Premium 07

Kočárek Kunert Tiaro Premium 07

Zařazení: Kočárky kombinované
Výrobce: Kunert
Záruka: 2 roky

Expedice: do 20 dnů

13 640,- Kč včetně DPH

Kočárek TIARO – určený pro nejmenší. Zajistí bezpečnost, komfort a pohodlí při používání od prvních dnů života. Hluboká korba a pohodlný kočárek, aby si vaše dítě užilo každou procházku.

Vyrábíme VELKÉ korbičky a kočárky i STABILNÍ rámy, které zajistí pohodlí vašeho batolete. Naše kočárky zároveň splňují evropské normy a procházejí přísnými bezpečnostními tes­ty.

KONSTRUKCE – MOŽNOST VÝBĚRU KONSTRUKCE

  • ČERNÁ – STŘÍBRNÁ
  • ČERNÁ – ZLATÁ

V PRÍPADĚ ŽE MÁTE ZÁJEM O JINOU KONSTRUKCI NEŽ ČERNO – STŘÍBRNOU, NAPIŠTE DO POZNÁMKY V OBJEDNÁVCE POŽADOVANOU BARVU. STANDARTNÍ DORUČENÍ JE ČERNÁ – STŘÍBRNÁ KONSTRUKCE.

Konstrukce kočárku – lehká a odolná
Konstrukce byla vyrobena z lehkého, ale odolného hliníku. Díky tomu je kočárek Mila dobře ovladatelný a snadno se řídí.

Odpružení je prvek, odpovídající za eliminaci otřesů během cesty. Díky němu svému dítěti zajistíte klidný spánek. Systém Shock Stop použitý v kočárcích značky Kunert eliminuje nepříjemné otřesy. Tvoří ho dva prvky: odpružení zadních kol a doplňkové boční odpružení.

Odpružení zadních kol vyrovnává hmotnost kočárku, který lze díky tomu plynule řídit po hrbolatých cestách.
Doplňkové boční odpružení, které lze snadno odpojit a zapojit pomocí jednoduchého mechanismu. Po otočení tlumičů je kočárek pružnější, přizpůsobuje se povrchu a omezuje otřesy, pociťované vaším dítětem. Boční odpružení je vhodné odpojovat během procházek po rovném povrchu.

Systém Stop&Drive – bezpečné a účinné parkování
Dbejte na bezpečnost také během parkování. Systém Stop&Drive umožňuje kočárek bezpečně zastavit stisknutím pedálu směrem dolů. Umístili jsme ho do centrální části, mezi koly, abychom měli jistotu, že jeho používání bude pohodlné a intuitivní.

Používáte-li gelová kola, nemusíte se starat o jejich nafukování. Také se nepropíchnou po najetí na sklo nebo jiné ostré předměty. Přední kola se otáčejí o 360°, díky čemuž je kočárek dobře ovladatelný a snadno se řídí. Můžete je zablokovat pomocí inovativních přepínačů. Aby to pro vás bylo ještě snazší, kola se sama srovnají – není důležité, v jaké poloze se nacházela před zapnutím blokády.

Nastavitelná rukověť obšitá ekokůží

Kočárek má nastavitelnou rukověť, a to znamená, že ji lze uzpůsobit výšce. Pohodlně se proto řídí jak osobám vyšším tak i nižším. Rukověť jsme obšili ekokůží, která zajišťuje, že vám neklouže v dlaních a umožňuje vždy ji udržet pevně a pohodlně, i během dlouhých procházek.

Montáž čelem a zadem ke směru jízdy

Korbu hlubokého a sportovního kočárku můžete namontovat čelem nebo zadem ke směru jízdy. Děťátko může být obráceno čelem k vám (můžete s ním pak bez problému hovořit a udržovat zrakový kontakt) nebo sledovat okolí zepředu (když povyroste a je více zaujaté světem, který ho obklopuje).

Kočárek má ventilační okénka v budce korby hlubokého kočárku (panel zapínaný na zip) i sportovního.

Díky správnému větrání kočárku chráníte dítě před přehřátím za horka a zajišťujete mu velký provětrání a přívod čerstvého vzduchu.

Korba je navíc vybavena ventilačními otvory ve dně, které lze libovolně regulovat.

Nastavení opěrky korby hlubokého a sportovního kočárku

Pětistupňová regulace opěrky korby hlubokého kočárku umožní lehce zdvihnout hlavičku dítěte. Hodí se zejména tehdy, kdy si dítě ještě nesedá, ale chtělo by vidět maminku a okolní svět. Pomáhá to také v případě dětí, které mají problém s ublinkáváním.

Opěrku sportovního kočárku můžete nastavit ve čtyřech polohách: od polohy vleže – nejzdravější pro spící dítě, až po zcela vzpřímenou – pokud už samostatně sedí.

Nastavitelná podnožka
Díky regulaci podnožky sportovního kočárku nožky děťátka nevisí ve vzduchu. Je to výhodné i během spánku – prodlužuje sedák, díky čemuž se dítěti spí mnohem pohodlněji.

Korba sportovního kočárku je vybavena 5-bodovými bezpečnostními pásy, které dítě nedokáže samo rozepnout, a odnímatelným madlem. Tyto prvky zajišťují dítě na místě a chrání ho před vypadnutím, proto se nemusíte obávat o bezpečnost během jízdy.

Díky použití vysokých boků v korbě hlubokého i sportovního kočárku můžete mít jistotu, že dítě za jízdy nevypadne. Hluboký sedák sportovního kočárku zajišťuje zdravější polohu, což je důležité, pokud se dítě teprve učí sedat.

Vlastnosti:

velká bezúdržbová kola
brzda na zadních kolech
snadno odnímatelná kola
nákupní košík
hluboká korbička s nánožníkem a stříškou
matrace
polohování v korbičce
odvětrávání ve stříšce u korbičky
sluneční clona ve stříšce
nánožník
madlo na přenášení korbičky
sportovní sedačka se stříškou a nánožníkem
sportovní sedačka lze nasadit oběma směry
polohování zad až do lehu
polohovaní nožiček
bezpečnostní madlo před dítětem odnímatelné
5ti bodové bezpečnostní pásy
polstrovaná sedačka
přebalovací taška
pláštěnka
moskytiéra

K dokoupení:
adaptér na BeSafe, Swandoo, Kiddy, Joie, Cybex, Maxi-Cosi, Recaro, Avionaut, Kite

Rozměry / hmotnost:

Rozložený kočárek : 108×60×95 cm
Složený kočárek: 85× 60×34cm
Váha konstrukce s korbičkou: 13,8kg

Dotaz k produktu Kočárek Kunert Tiaro Premium 07