Kočárek hluboký Kunert Romantic Rom-05B

Kočárek hluboký Kunert Romantic Rom-05B

Zařazení: Kočárky hluboké
Výrobce: Kunert
Záruka: 2 roky

Expedice: do 20 dnů

7 490,- Kč včetně DPH

Značka Kunert sází na DÍTĚ – jeho bezpečnost a pohodlí.

Vyrábíme VELKÉ hluboké kočárky, STABILNÍ konstrukce kočárků, které zajišťují komfort vašeho děťátka. Naše kočárky současně splňují evropské normy a procházejí přísnými bezpečnostními tes­ty.

KONSTRUKCE

Hlavním úkolem naší konstrukce je bezpečná přeprava vašeho dítěte a omezení otřesů, které by mohlo během procházek pociťovat. Chceme mu zajistit co možná nejpříjemnější pocity už od narození. Pohodlný kočárek znamená pohodlnější spánek a více úsměvů na tváři jak rodičů, tak i děťátka.

Robustní ocelový rám
Materiál, z něhož je konstrukce vyrobena, je odolná ocel. Dobře se ovládá a je stabilní. Dítě můžete vozit bezpečně a kočárek vám bude sloužit dlouhá léta.

Pružinové odpružení
Odpružení všech kol zajišťuje, že dítě během cesty nepocítí nadměrné otřesy. Ani ten nejhrbolatější povrch nenaruší jeho spánek. Usnadní také houpání děťátka, potřebujete-li ho uklidnit.

Systém Stop&Drive – bezpečné a účinné parkování
Silnou brzdu, kterou jsme umístili v centrální části, mezi zadními koly. V případě potřeby bezpečně zabrzdíte a vyjmete dítě z kočárku. Nemusíte se bát, že se kočárek během vyndávání miminka sám otočí nebo odjede.

Nastavitelná rukověť
Kočárek má nastavitelnou rukojeť, což znamená, že ji lze přizpůsobit vaší výšce. Mohou ho tak pohodlně ovládat vyšší i nižší osoby. Rukojeť jsme potáhli ekokůží, díky níž vám neklouže v dlaních.

Velká nafukovací kola – pohodlnou procházku na čerstvém vzduchu za každých podmínek a v každém terénu.

Velká nafukovací kola (36 cm) – dobře zvládají jízdu po písku, v blátě, sněhu nebo najíždění na obrubník. Díky nim dítěti zajistíte pohodlnou procházku na čerstvém vzduchu za každých podmínek a v každém terénu.

KORBA
Korba je místo, kde dítě tráví první měsíce svého života. Je samozřejmé, že musí být prostorná a pohodlná. Právě takový je náš kočárek.
Naše korba je velká, a její boky jsou obloženy měkkým materiálem. Každé dítě bude mít díky tomu hodně místa, aby si v ní našlo takovou polohu, jaká mu vyhovuje. Bez ohledu na roční období a množství vrstev, které má oblečené.

Nastavitelnou opěrku
Korba má nastavitelnou opěrku. Nastavíte ji pomocí snadno dostupného otočného kolečka ve spodní části kočárku. Můžete lehce zdvihnout hlavičku dítěte. Je to výhodné zejména tehdy, kdy si dítě ještě nesedí, ale chtělo by vidět maminku a okolní svět. Pomáhá to také v případě dětí, které mají problém s ublinkáváním.

Do každého počasí
Korba je uzpůsobena jak pro letní a tak i pro zimní použití. V létě lze otevřít ventilační okénko v budce (zapínané na zip) – zajistíte tak dítěti přístup čerstvého vzduchu za teplejších dní. Stříška má clonu, chránící před slunečními paprsky, ale také před větrem. V zimě můžete nasadit nánožník dodávaný s každou sestavou.

Skládání kočárku Romantic
Při skládání stačí, přidržet červené tlačítko, nacházející se na pravé straně rukověti, když přitáhnete páčky po obou stranách konstrukce k sobě a přesunout rukověť dopředu.

Vlastnosti:

velká nafukovací kola
brzda na zadních kolech
snadno odnímatelná kola
nákupní košík
hluboká korbička s nánožníkem a stříškou
matrace
polohování v korbičce
odvětrávání ve stříšce u korbičky
sluneční clona ve stříšce
odvětrávání v zadní části korbičky
nánožník s průhledem
madlo na přenášení korbičky
přebalovací taška s podložkou
pláštěnka
moskytiéra

Provedeni:
Látka

K dokoupení:
adaptér na BeSafe, Swandoo, Kiddy, Joie, Cybex, Maxi-Cosi, Recaro, Avionaut, Kite

Rozměry / hmotnost:

Rozložený kočárek : 103×60×85 cm
Korbička rozměr: 84×38 cm
Složený podvozek: 85× 60× 43cm
Váha konstrukce: 11,9kg
Váha korbičky: 4,7kg

Dotaz k produktu Kočárek hluboký Kunert Romantic Rom-05B