Kočárek hluboký Kunert Lazzio 06

Kočárek hluboký Kunert Lazzio 06

Zařazení: Kočárky hluboké
Výrobce: Kunert
Záruka: 2 roky

Expedice: do 20 dnů

8 790,- Kč včetně DPH

Chcete, aby vaše dítě odpočívalo v pohodlném hlubokém kočárku a cítilo se na procházce příjemně? Značka Kunert sází na DÍTĚ – jeho bezpečnost a pohodlí.

Vyrábíme VELKÉ hluboké kočárky a sportovní kočárky a STABILNÍ konstrukce kočárků, které zajišťují komfort vašeho děťátka. Naše kočárky současně splňují evropské normy a procházejí přísnými bezpečnostními tes­ty.

KONSTRUKCE
Hlavním úkolem naší konstrukce je bezpečná přeprava vašeho dítěte a omezení otřesů, které by mohlo během procházek pociťovat. Chceme mu zajistit co možná nejpříjemnější pocity už od narození. Pohodlný kočárek znamená pohodlnější spánek a více úsměvů na tváři jak rodičů, tak i děťátka.
Materiál, z něhož je konstrukce vyrobena, je lehký ale odolný hliník. Dobře se ovládá a je stabilní. Nekolébá se do stran a neskřípe. Dítě můžete vozit bezpečně a kočárek vám bude sloužit dlouhá léta.

Odpružení zadních kol a boční odpružení
Odpružení zadních kol a doplňkové boční odpružení zajišťuje, že dítě během cesty nepocítí nadměrné otřesy. Ani ten nejhrbolatější povrch nenaruší jeho spánek. Usnadní také houpání děťátka, potřebujete-li ho uklidnit. Boční odpružení je možno jednoduše odpojit nebo zapojit a přizpůsobit tak tuhost kočárku hmotnosti dítěte a terénu, jímž projíždíte.

Systém Stop&Drive – bezpečné a účinné parkování
Silnou brzdu, kterou jsme umístili v centrální části, mezi zadními koly. V případě potřeby bezpečně zaparkujete a vyjmete dítě z kočárku. Nemusíte se bát, že se kočárek během vyndávání miminka sám otočí nebo odjede.

Nastavitelná rukověť
Kočárek má nastavitelnou rukojeť, což znamená, že ji lze přizpůsobit vaší výšce. Mohou ho tak pohodlně ovládat vyšší i nižší osoby. Rukojeť jsme potáhli ekokůží, díky níž vám neklouže v dlaních.

Gelová kola – bezpečnost a pohodlí
Velká kola (22 a 28 cm) – dobře zvládají jízdu po písku, v blátě, sněhu nebo najíždění na obrubník. Díky nim dítěti zajistíte pohodlnou procházku na čerstvém vzduchu za každých podmínek a v každém terénu
Gelová kola. Nechceme, abyste se musela zabývat pumpováním, proto jsou naše kola gelová. Také během procházky kolo nepíchnete, a kočárek bude vždy připraven k použití.
Přední kola se otáčejí o 360°, ale můžete je také zablokovat v poloze dopředu. Kočárek má dobrý rejd a bez problému s ním zatočíte, vyhnete se nebo obrátíte. Tato kola také usnadňují pohyb po bytě.

Korba je místo, kde dítě tráví první měsíce svého života. Je samozřejmé, že musí být prostorná a pohodlná. Právě takový je náš kočárek.
Naše korba je velká, a její boky jsou obloženy měkkým materiálem. Každé dítě bude mít díky tomu hodně místa, aby si v ní našlo takovou polohu, jaká mu vyhovuje. Bez ohledu na roční období a množství vrstev, které má oblečené.

Nastavitelnou opěrku
Korba má nastavitelnou opěrku. Nastavíte ji pomocí snadno dostupného otočného kolečka ve spodní části kočárku. Můžete lehce zdvihnout hlavičku dítěte. Je to výhodné zejména tehdy, kdy si dítě ještě nesedá, ale chtělo by vidět maminku a okolní svět. Pomáhá to také v případě dětí, které mají problém s ublinkáváním.

Do každého počasí
Korba je uzpůsobena jak pro letní a tak i pro zimní použití. V létě lze otevřít ventilační okénko v budce (zapínané na zip) – zajistíte tak dítěti přístup čerstvého vzduchu za teplejších dní. Budka má štítek, chránící před slunečními paprsky, ale také před větrem. V zimě můžete nasadit nánožník dodávaný s každou sestavou.

Vlastnosti:

velká bezúdržbová kola
brzda na zadních kolech
snadno odnímatelná kola
nákupní košík
hluboká korbička s nánožníkem a stříškou
matrace
polohování v korbičce
odvětrávání ve stříšce u korbičky
sluneční clona ve stříšce
odvětrávání v zadní části korbičky
nánožník s průhledem
madlo na přenášení korbičky
přebalovací taška s podložkou
pláštěnka
moskytiéra
držák na pití
držák na telefon

Provedeni:
Látka

K dokoupení:
adaptér na BeSafe, Swandoo, Kiddy, Joie, Cybex, Maxi-Cosi, Recaro, Avionaut, Kite

Dotaz k produktu Kočárek hluboký Kunert Lazzio 06