Kočárek Espiro YOGA 03 open ming

Kočárek Espiro YOGA 03 open ming

Zařazení: Kočárky kombinované
Výrobce: Espiro
Kód: 206474
Záruka: 2 roky

Expedice: momentálně vyprodáno

16 799,- Kč včetně DPH

V blízkosti přírody

Pravidelným pobytem v přirozeném prostředí se zvyšuje imunita organismu, pociťujeme méně stresu a bolesti a zvyšuje se hladina energie. Pro zajištění kontaktu s přírodou je jógový model vybaven matrací potaženou bambusem – to nejlepší pro jemnou pokožku novorozence. Bezpečné při kontaktu, zaručující cestovní komfort při menších i větších výletech. Tlumené barvy inspirované barvami země a pružné, certifikované látky jsou dalším přínosem.

Hluboká koba:

Prostorná stříška a dvojitá ventilace. Dobře víme, že velký prostor je synonymem pohodlí. Při navrhování kočárku na jógu jsme vytvořili prostornou korbičku – tak, aby poskytovala dítěti pohodlí v každém ročním období a zaručovala ty nejlepší podmínky pro plnohodnotný a udržitelný rozvoj. Správné dýchání zajišťuje dvojitá ventilace, kterou je model jógy vybaven. Dostatečná cirkulace má pozitivní vliv na nervový systém, způsobuje zklidnění mysli, odpočinek a dobré trávení. Skvěle se hodí jak na den, tak i když je dítě přestimulované a potřebuje hlavně úlevu.

Podvozek:

Vybavením modelu Yoga vynikajícím, měkkým systémem odpružení se dítě cítí dobře, blaženě, sebevědomě a bezpečně. Teleskopická rukojeť zajišťuje správné držení těla tím, že se její výška plně přizpůsobí výšce osoby, která kočárek řídí. Brzdový systém stop&go, kterým je model jógy vybaven, vám dává možnost kdykoli zastavit, zhluboka se nadechnout a uklidnit mysl od návalu myšlenek. Kompromisem při hledání nejžádanější formy uložení příslušenství je košík dostupný ve dvou verzích (zavřené a otevřené).

Kočárek obsahuje:

Podvozek s teleskopickou rukojetí a přenosným popruhem

Hluboká korba s nadstandartní matrací

Sportovní sedačka včetně nánožníku a podložky

Pláštěnka 2ks , síťka proti hmyzu

Taška na rukojeť, přebalovací podložku

Držák na nápoje

Výškové adaptery pro hlubokou korbu

Možnost dokoupení adapterů pro autosedačku 0/13kg – pro tyto modely je určená většina výrobců autosedaček.

Max. zatížení kočárku 22kg.

Váha s korbou: 12,3kf

Váha se sporťákem: 11,9kg

Rozměry : v. 114 x . 59 x d. 90–101cm

Složený konstrukce: v. 28 x š. 59 x d. 74cm

Dotaz k produktu Kočárek Espiro YOGA 03 open ming