Kočárek Espiro Only 109 Classic beige

Kočárek Espiro Only 109 Classic beige

Zařazení: Kočárky kombinované
Výrobce: Espiro
Kód: 206528
Záruka: 2 roky

Expedice: momentálně vyprodáno

12 990,- Kč včetně DPH

Kočárek Espiro Only 2023 je nová kategorie lehkého, kompaktního a funkčního kočárku 2v1. Navrženo tak, aby sloužilo rodičům a dětem první 4 roky života, bez nutnosti výměny za snadněji ovladatelný kočárek. S lehkým hliníkovým rámem dostupným na nafukovacích nebo gelových kolech s plným tlumením nárazů.

Hluboká korba:

Hluboká korba váží pouhých 3,9 kg a má prostorný interiér. Navíc má dvojitý ventilační systém, který zajistí tepelný komfort v horkém počasí. A v chladnějších dnech lze korbičku použít se speciálním krytem na zip a límcem na magnet. Velkou výhodou je kvalitní matrace a odnímatelná podšívka z měkkého a pro děti příjemného materiálu. Korba má přídavnou střechu a zabudovanou moskytiéru – v létě není potřeba používat další příslušenství chránící před světlem nebo hmyzem.

Sportovní sedačka:

Když si miminko začne samo sedat a pozorovat svět, potřebuje kočárek s bezpečným a pohodlným sezením. Proto má model Only sedadlo, které lze namontovat oběma způsoby: po směru i proti směru jízdy. Nejmladší se často cítí bezpečně, když vidí rodiče na procházkách, a když zestárnou, nejvíce je zajímá svět kolem sebe. Další výhodou sedačky je opěrka nohou, opěrka zad, prostorný sedák, popruhy jsou plně nastavitelné a lze je snadno a rychle přizpůsobit potřebám rostoucího dítěte. Opěradlo lze nastavit do rovné polohy, aby dítě mohlo pohodlně spát při dlouhých procházkách. Důležité pro rodiče – tato multifunkční sedačka váží pouze 4 kg.

Podvozek:

Aby bylo používání podvozku co nejjednodušší, je rám vyroben z lehkého hliníku, lze jej složit na minimální velikost pouze jedním pohybem ruky, takže jej lze snadno přemisťovat a skladovat naplocho a svisle. Váží pouhých 7 kg. Je k dispozici na pumpovaných nebo gelových kolech, všechna kola mají tlumení nárazů a přední kola jsou plně torzní a mají blokádu. Podvozek má také velmi prostorný košík, do kterého se vejde mnoho příslušenství a před vypadnutím ho chrání kryt na zip. Rám je také vybaven oboustranným držákem nápojů.

Váha s korbou: 10,9kg
Rozložený kočárek: v. 110 x š. 60 x d. 90–101 cm
Složený kočárek: v. 33 x š. 60 x d 70cm
Nosnost: 22kg

Dotaz k produktu Kočárek Espiro Only 109 Classic beige