Kočárek Espiro Art 101 Yellow summer

Kočárek Espiro Art 101 Yellow summer

Zařazení: Kočárky sportovní
Výrobce: Espiro
Kód: 204982
Záruka: 2 roky

Expedice: 4 pracovní dny

5 090,- Kč včetně DPH

Kočárek Espiro ART je určen rodičům a dětem, které touží cestovat a pohybovat se po městě. Nejlehčí v rodině sportovních kočárků Espiro jen 6,2 kg. Má velmi pohodlný systém sklopení opěradla do ploché polohy – ergonomický regulátor. Kočárek je ideální pro cestování autem a hromadnou dopravou. Sada obsahuje nánožník.

Kočárek Espiro ART má jedinečný rám vytvořený pro cestování a cestování po městě s vaším dítětem. Jediným pohybem ruky může být složen do malé kostky, která se snadno pohybuje, přepravuje a skladuje rovně i ve stoje. Všechna kola jsou vybavena tlumením nárazů a mají boční kryty, které chrání před nečistotami. Kočárek má ergonomickou brzdu „stop and go“ a prostorný koš na příslušenství a nakupování. Pro cestování byla navržena speciální taška – kryt, který usnadňuje cestování s kočárkem. Kočárek může být nesen jako batoh nebo kufr na kolečkách. Cestovní taška je k dokoupení.

Kočárek má navzdory své kompaktní velikosti a nízké hmotnosti prostorné místo pro sezení. Opěradlo kočárku lze nastavit pomocí regulace vzadu na opěrce do libovolné úrovně – také do ploché polohy. Spolu s nastavitelnou opěrkou pro nohy můžete vytvořit dokonale dlouhou plochu pro ležení a spaní. Velkou výhodou kočárku je jeho prostorná bouda, která je vodotěsná, vybavena kšiltem a okénkem se síťkou. Perfektně chrání před větrem, deštěm a sluncem. Bouda je navržena s ohledem na pohodlí dítěte v teplejším počasí – její materiál poskytuje ochranu před UV paprsky a má velké ventilační okno. Kočárek je dodáván s nánožníkem, takže se dítě v chladnějších dnech cítí pohodlně.

Kočárek má přední kolečka otáčivé o 360C s možností aretace. Kolečka jsou odpužená, jak vzadu, tak vepředu. Na zadní straně kočárku je pohodlná brzda „stop and go“. Kočárek je vybaven prostorným košem na příslušenství a nakupování. Rukojeť na kočárku je vyrobena z příjemné na dotek a snadno se čistí kůže.

Rozměry:

rozložený : V.100cm/S.48cm/D­.73cm

složený : V.28cm/S.48cm/D­.73cm

Váha kočárku : 6,2kg

Dotaz k produktu Kočárek Espiro Art 101 Yellow summer