Kočárek Bebetto Loren Premium Stella 01

Kočárek Bebetto Loren Premium Stella 01

Zařazení: Kočárky kombinované
Výrobce: Bebetto
Záruka: 2 roky

Expedice: do 20 dnů

16 990,- Kč včetně DPH

Bebetto LOREN
Hluboká korba kočárku Loren Premium Class je prostor, kde se vaše dítě bude cítit bezpečně a pohodlně. Nastavitelná stříška s integrovanou ventilační síťkou vám umožní poskytnout vašemu dítěti ty nejlepší podmínky pro cestování – ochrání jej před větrem, sluncem, deštěm a teplem. Díky odnímatelnému přednímu ventilačnímu panelu zajistíte vašemu prcku dodatečné proudění vzduchu v horkých dnech.

Ve třídě Loren Premium Class je korba kočárku mimořádně lehká – váží pouhých 4,1 kg! Je to možné díky ultralehkému materiálu EPP, který zajišťuje vynikající odolnost
izolace před chladem, voděodolnost, a zároveň bezpečná pro životní prostředí (díky možnosti plné recyklace). Taková nízká hmotnost Hluboké vaničky znamená, že hluboká verze kočárku váží pouhých 12,4 kg – což z něj činí jeden z nejlehčích ve své třídě.

Aktivní rukojeť velmi usnadňuje nastavení stříšky – stačí zmáčknout ručku na stříšce. Dodatečný nekrytý panel ve stříšce hluboké vaničce chrání před průvanem studeného vzduchu. Zároveň je vybaven okénkem, díky kterému iv rozloženém stavu jasně vidíte, co dítě v kočárku dělá.

Hlubokou korbu v kočárku Loren lze rychle složit naplocho. Toto řešení rozhodně usnadňuje jeho přepravu v kufru. Schopnost složit korbičku také umožňuje pohodlné skladování – například když dítě začne kočárek používat.

Součástí je síťka proti hmyzu , pláštěnka do deště , držák na sklenici , taška , držák na telefon
Rozměr rozloženého kočárku: d, š, v, 106×61×119 cm
Rozměr složené konstrukce včetně kol: 88×61×33 cm
vnitřní rozměry hluboké korby: 80×36× 21 cm
vnitřní rozměry sportovní nástavby: 97×31 cm
průměr zadních kol: 29 cm
průměr předních kol: 24 cm
hmotnost kočárku: 12.4 kg
hmotnost samotné konstrukce cca: 8,3 kg
hmotnost sportovní nástavby: 5.3 kg
hmotnost hluboké korby: 4,1 kg

Loren Premium Class je také výjimečný kočárek, který je ideální volbou pro aktivní rodiče. Můžete jej používat pro dítě s hmotností do 22 kg (nebo do 4 let). Díky široce nastavitelné zádové opěrce můžete dítě umístit do nejpohodlnější polohy – od lehu až po sezení. Stříška je také nastavitelná v širokém rozsahu, poskytuje ochranu před větrem a sluncem. Opěrka nohou je sklopná, díky čemuž je pohodlná i pro starší děti.

sportovní část lze nakliknout ve směru ale i pritisměru jízdy, což vám umožní chodit tak, aby to bylo pro vaše dítě nejpohodlnější. Sedák i matrace jsou vyrobeny z měkké a odolné pěny, která zajišťuje maximální pohodlí pro mladého cestujícího během pobytu v kočárku. Kromě měkkých područek je zábrana nejen ochranou, ale také pohodlnou oporou pro dětské ručičky. Tento předmět je vkusně zdoben atraktivní výšivkou.

Loren Premium Class je kočárek navržen s ohledem na nejvyšší komfort a funkčnost. Proto je možné kočárek v tomto modelu sundat, aniž byste museli demontovat sedátko. Toto řešení znamená pohodlí a obrovskou úsporu času – trvá jen několik vteřin.

Loren Premium Class znamená také dodatečnou kvalitu, pokud jde o vybavení. Součástí kočárku jsou 2 tašky: elegantní taška na péči a prostorná nákupní taška.

Kromě základního příslušenství, jako je držák na sklenici, pláštěnka nebo moskytiéra, souprava obsahuje také funkční držák telefonu, který lze zavěsit na rám. Součástí sady jsou také potahy na rám a čalounění, které poskytují výbornou ochranu před poškrábáním při přepravě a skladování kočárku. Rozměry:

Součástí je síťka proti hmyzu , pláštěnka do deště , držák na sklenici , taška , držák na telefon

Dotaz k produktu Kočárek Bebetto Loren Premium Stella 01