Kočárek Anex Air-X Gray

Kočárek Anex Air-X Gray

Kočárky Anex Air-X

Zařazení: Kočárky sportovní
Výrobce: Anex
EAN: 5902280015338
Záruka: 2 roky

Expedice: do 14 dnů

8 730,- Kč včetně DPH

Kočárky Anex Air-X

Komfortní moderní kočárek vhodný Anex Air-x je projekt, který v sobě spojuje nejvyšší komfort s klasickou tradicí v švýcarském stylu. Kočár Anex využívá nejnovější ekologické materiály a moderní technologie, které poskytují nejlepší kvalitu a neobvyklé funkce. Moderní systém zaručuje mimořádnou bezpečnost. Kočárek zároveň splňuje všechny podmínky pro pohodlí dítěte.

Pohodlný brzdový systém je aktivován a deaktivován jednoduchým stlačením pedálu. Anti-Wobble systém zabraňuje vibracím kol při pohybu kočárku a poskytuje přímou a plynulou jízdu.

Velká kola umožňují snadné ovládání i jednou rukou. Kočárek je vybaven automatickým ochranným systémem proti náhodnému složení rámu nazývanému X-Lock. Kočárek je vyroben z látky s vodoodpudivou impregnací zvanou vodotěsný. Kapky vody se posouvají bez vniknutí do tkaniny.

Rozměry:

Délka: 87/86 * cm
Šířka: 49/32 * cm
Výška: 111 cm
Hmotnost: 8,7 kg*

složený kočárek

Délka: 55 cm
Šířka: 49 cm
Výška: 25 cm
Hmotnost: 8,7 kg

Složený kočárek v tašce

Délka: 55 cm
Šířka: 45 cm
Výška: 25 cm
Hmotnost: 8,9 kg

Ve většině dětských kočárků se prostor stává velmi těsným, zejména pro vysoké děti. Se stylovým Air -X Buggy na to společnost Anex reagovala a uvedla na trh kočárek, který nabízí velký komfort zejména pro starší děti! Zatímco lehký hliníkový rám zajišťuje nízkou hmotnost, sedadlo je zvláště prostorné. Výsledkem je, že i velké děti v kočárku AIR-X mají dostatek volného pohybu a nacházejí pohodlný a klidný spánek. Můžete nastavit jak opěrku nohy, tak opěradlo Air-X. Tímto způsobem můžete zcela pohodlně nastavit opěradlo do ležící polohy.

Kompaktní a agilní po celou dobu

Pokud jde o pohodlí, nemusíte se omezovat na kočár Air-X. Kočárek je mimořádně kompaktní a perfektně zapadá do náročného každodenního života. Díky otočným předním kolům je velmi snadno ovladatelný a může se dokonale přizpůsobit různým situacím. Pro maximální bezpečnost jsou otočná přední kola také vybavena blokováním.

kočárek Air-X váží pouze 8,7 kg.

Dotaz k produktu Kočárek Anex Air-X Gray