Jasmine Vlněný fusak Ovečka Grafit

Jasmine Vlněný fusak Ovečka Grafit

Zařazení: Fusaky
Výrobce: Jasmine
Záruka: 2 roky

Expedice: do 7 dnů

2 990,- Kč včetně DPH

Vlněný fusak

Jasmine Ovečka – Grafit

Velký, vlněný fusak je šitý nejen moderně, ale hlavně se zaměřením na tepelný komfort a celkové pohodlí miminka. K fusaku z ovčího rouna můžete také do kompletu zakoupit náš rukávník Ovečka 2v1.

Vyroben z kvalitní ovčí vlny – rostoucí fusak Ovečka je ušitý z prémiové ovčí vlny (vnitřní strana), která má přirozené termoregulační vlastnosti.
Má moderní střih – jde o jeden z nejmodernějších zimních fusaků z ovčí vlny na českém trhu.
Odnímatelný kožešinový límec s realistickou umělou kožešinkou, která nepouští vlákno.
Je rostoucí s rozměry 88/107×45 cm, vhodný pro děti od narození až do 3 let dítěte.
Voděodolný – má ochrannou vrstvu WaterProof, která chrání vnější stranu zimního fusaku před nepřízní jakéhokoliv počasí.
Jednoduché a rychlé zipování – fusak má zipy s velkými zoubky pro pohodlné zipování. Díky zipům můžete měnit délku fusaku podle potřeby.
Praktické detaily jako široké dno fusaku, možnost vložení do sáněk, stažení fusaku kolek hlavy proti profouknutí a plno designových vychytávek, dělá z tohoto fusaku model s vysokou poměrovou hodnotou cena/výkon.
Fusak Ovečka od české značky Jasmine je vhodný pro všechny modely kočárků a do autosedačky. Využijete ho po rozepnutí jako hřejivou podložku do hlubokého kočárku.

Vlastnosti použité prémiové ovčí vlny

Vlna prošla technologickou úpravou, která zajišťuje vlněné vlákno po obou stranách. Tato technologie zvyšuje hygroskopické vlastnosti vlny (schopnost snadno pohlcovat a udržovat vzdušnou vlhkost – takové materiály potom za vlhka měknou a za sucha tvrdnou). Prémiová ovčí vlna drží teplotu lépe než standardní vlna, díky dvojí vrstvě vlněného rouna.
Tato přírodní a měkká ovčí vlna je ideální pro chladné zimy i teplejší dny. Má termoregulační schopnost, prodyšnost, schopnost odvádět pot, má antibakteriální účinky, chrání před UV zářením, je elastická a hypoalergenní.
Složení fusaku s beránkem:

Potahová látka: 100% polyester
Vnitřní látka: 100% vlněný fleece
Výplň: 100% polyester
Čištění fusaku ovčí vlna:

Neperte
Nebělte
Nežehlete
Čistěte chemicky šetrně
Sušte ve vodorovné poloze

Dotaz k produktu Jasmine Vlněný fusak Ovečka Grafit