Inglesina Hluboká vanička Aptica Glam 2024 Satin Grey + Stand up

Inglesina Hluboká vanička Aptica Glam 2024 Satin Grey + Stand up

Zařazení: Hluboké korby
Výrobce: Inglesina
EAN: 8029448076714
Záruka: 2 roky

Expedice: 2-3 pracovní dny

8 990,- Kč včetně DPH

Modelem Aptica pokračuje italský výrobce kočárků Inglesina v zaměření na bezpečnost a pohodlí dítěte ve všech aspektech. Využívá přitom svoji více než 50 letou zkušenost s výrobou kočárků i propojení na největší tým zdravotnických expertů z oboru neonatologie z boloňské nemocnice. Výsledkem jsou další vylepšení hluboké vaničky i sportovní sedačky popsané dále.

Křehký organisnus novorozeného dítěte potřebuje mimořádnou ochranu a pohodlí. Potřebuje také hodně spánku, po narození spí až 18 hodin denně. Ale není to jen spánek a mateřskéhé mléko co potřebuje, zdravý vzduch a změna prostředí prospěje oběma, jemu i mamince. Proto Inglesina dále vylepšila svůj koncept NON STOP SLEEPING, vycházející z těchto potřeb dítěte a umožňující rodičům je příjemným způsobem naplnit. Ať už budete na vycházce nebo doma, v autě nebo na chalupě, s Inglesinou bude mít vaše dítě více nepřerušovaného spánku a  maximální úroveň péče a bezpečí.

Hluboká vanička Aptica ve světle šedém odstínu. Inovativní, dokonale vybavená hluboká vanička v rozměru XL s nezaměnitelným stylem GLAM. Nabízí bezpečný odpočinek a spánek dítěte doma a po nasazení na podvozek i na procházkách. Vanička kočárku je vybavena unikátní podložkou Welcome PadTM Novorozenci, který neustále leží, tak poskytuje dokonalou neonatologickou péči. Stand up stojan na doma jako dárek. 

Dodávka obsahuje:

  • Hlubokou vaničky APTICA
  • podložku Welcome Pad^^TM

    ^^

  • Matraci
  • Podstavec Stand Up pro vaničku

Vanička kočárku ve velikosti XXL 79×37cm je prostorná a velmi lehká, přičemž je navržena v souladu s nejnovějšími bezpečnostními normami a díky speciálně tvarované velmi pevné skořepině s absorbéry nárazu zajišťuje vysokou úroveň ochrany děťátka. Po instalaci Auto Kit (volitelné příslušenství) je schválena pro použití v autě. Nová je také dečka, která je dvoupolohová a velmi usnadňuje manipulaci s dítětem při jeho vkládání či vyjímání z a do kočárku. Dno vaničky je chráněno sítí propojenou s vnitřním potahem. Nad ním je dvojitá matrace obsahující Welcome Pad^^TM^^, kterou lze, až dítě povyroste (3–4 měsíc) odejmout. Vanička je plně ventilována sítí v boudičce, otvorem v čele vaničky i otvory ve dně, které lze uzavřít.

Stojan Stand Up^^TM^^.Po návratu z procházky se hodí praktický a hygienický Stand Up^^TM^^ , stojan na umístění vaničky nebo autosedačky v bytě. Miminko tak může nerušeně spinkat dál ve dobře známém prostředí a z hluboké vaničky máte rázem postýlku. Pro krátké zdřímnutí nebo jako náhradu dětského lehátka ve výšce stolu je možné nasadit na Stand Up^^TM^^ také autosedačku Darwin, Cab nebo Huggy.

Nová matrace Welcome Pad^^TM^^ pro hlubokou vaničku.Děti se z měsíce na měsíc mění. Je velmi důležité, aby v prvních „rozhodujících“ týdnech svého života se cítily obzvlášť chráněny a chovány podobně, jak byly chráněny v bříšku své maminky. Vyhněte se používání různých polštářků, protože by mohly zabránit správnému dýchání dítěte. Na základě nejnovějších vědeckých poznatků a bezpečnostních pokynů a ve spolupráci s neonatologickým oddělením boloňské nemocnice Ospedale Maggiore, Inglesina vyvinula novou matraci pro novorozence „Welcome Pad^^TM^^. Základem pro tento vývoj byla zdravotnická pomůcka „START MATT“. Podporuje pohodlnou polohu ležení na zádech a uspořádání končetin ve středové linii. Pomáhá držet dýchací cesty ve správné pozici a tím podporuje dýchání. Snižuje riziko plagiocefalie (deformity hlavičky). V kočárku APTICA je Welcome Pad^^TM^^ vyrobena s potahem z bambusového vlákna.

Kompatibilní s podvozky od Inglesiny: Aptica , Aptica XT

 Nové zboží, sleva na doprodej zásob, pouze 1 ks!

Dodávka neobsahuje podvozek.

Dotaz k produktu Inglesina Hluboká vanička Aptica Glam 2024 Satin Grey + Stand up