Emitex Fusak Combi Premium Soft Kostka Starorůžový

Emitex Fusak Combi Premium Soft Kostka Starorůžový skladem

Emitex Fusak Combi Premium Soft Kostka.

Zařazení: Fusaky
Výrobce: Emitex
Záruka: 2 roky

Expedice: ihned k odběru

2 490,- Kč včetně DPH

Způsoby využití: Zkrácená verze v autosedačce, v hlubokém kočárku, v přenosné tašce pro dítě.
Prodloužená ve sportovním kočárku, v sáňkách, v cyklovozíku.

Nastavitelná délka a šířka zimního fusaku:
Délka zimního fusaku je 110 cm, tato délka je vyhovující pro děti ve sportovním kočárku. Po odepnutí spodního nánožníku je fusak zkrácen na 87 cm, délka vyhovující pro děti v hlubokém kočárku, autosedačce. Přední díl se dá do šířky stáhnout a zúžit šířku zimního fusaku, zabrání se unikání tepla.

Praktické detaily: Na zadním díle fusaku jsou vyrobeny prostupy na 3–5ti bodové bezpečnostní pásy, včetně těch pásů, které jsou vcelku. Fusaky můžete použít do jakéhokoliv kočárku, či autosedačky. Některé prostupy je nutné prostřihnout. Fusak se dá stáhnout v oblasti hlavy a vytvořit tak ochrannou kapuci. Odepínací- prodlužovací spodní část je uvnitř omyvatelná, praktické při ušpinění botičkami. Fusak se dá rozepnutím zipů rozdělit na tři části a vyprat jen ušpiněný díl. Zadní díl lze použít jako vložku do kočárku, autosedačky.

Složení materiálu:
Vnější látka: Softshell 100% PES-polyester. Softshell je moderní materiál s funkčními vlastnostmi, odolný vodě a větru, který dokonale zahřeje.
Výplň: 100% polyesterové vlákno s kvalitní tepelnou izolací a tvarovou stálostí
Vnitřní materiál: Velvet plyš 100% PES-polyester, materiál s optimální tepelnou regulací

Praktické a jednoduché ošetřování: Vnější strana fusaku a vnitřní díl na nohy dítěte jsou nepromokavé a omyvatelné vlhkou tkaninou. Lze prát do 30°C v automatické pračce pracími prostředky šetrnými k barvám, odstředění na střední otáčky, nepoužívat aviváž, sušit volně rozložené, nikoli v sušičce ani na horkém topení. Dekorativní límec perte zvlášť, ideálně v síťce, na 30°C, vypadávání chlupů je běžné a nevztahuje se na to reklamace. Sušit protřepané a volně rozložené.

Rozměry: Délka fusaku do hlubokého kočárku nebo autosedačky: 87 cm. Délka fusaku do sportovního kočárku – prodloužená: 110 cm. Šířka variabilní: 35 cm – 50 cm

Dotaz k produktu Emitex Fusak Combi Premium Soft Kostka Starorůžový