dBb Remond Kojenecká lahvička skleněná 240 ml savička silikon 0-4 měsíce, Orange

dBb Remond Kojenecká lahvička skleněná 240 ml savička silikon 0-4 měsíce, Orange

Zařazení: Kojenecké lahvičky
Výrobce: dBb Remond
EAN: 3167671057577
Záruka: 2 roky

Expedice: 2-3 pracovní dny

189,- Kč včetně DPH

Mechanicky i tepelně odolná dětská lahvička z borosilikátového skla s patentovaným systémem saviček. Šroubový uzávěr, silikonová savička pro novorozence. Hygienický kryt savičky. Objem 240 ml pokrývá většinu potřeb dítěte. Silikonová savička je vybavena 2 otvory a 15 mikroventily, aby se zabránilo polykání vzduchu a kolikám. Je určena pro děti od narození do 4 měsíců. Přestože je lahvička dodávaná se silikonovou savičkou, můžete si dokoupit savičku kaučukovou vyráběnou ve Francii z dovezeného přírodního latexu. Kaučuková savička je vhodná, když dítě pomaleji pije. Později, až dítě povyroste může být lahvička  také vybavena savičkami Variteat a Superteat, obě jsou antikolikové.

Doporučení: Sterilujte raději v parním sterilizátoru než vyvařováním nebo chemicky. Chemická sterilizace zanechává nepříjemný zápach a vyvařování zkracuje životnost savičky i lahvičky.

Naše rada: ohřejte dětskou láhev naplněnou kojeneckou vodou v ohřívači a pak nasypte správné množství sušeného mléka. Prášek se rozpustí snadno s malým počtem hrudek. Uzavřete láhev, vertikálně protřepte v ruce aby se homogenizoval obsah. Teplénebo vlažné mléko bude mnohem lépe stravitelné a usnadní spánek.

Hmotnost balení: 0,239kg, rozměry balení: 5,7cm x 5,7cm x 26cm.

Made in France

Dotaz k produktu dBb Remond Kojenecká lahvička skleněná 240 ml savička silikon 0-4 měsíce, Orange