BabyDan Angel 3v1 postýlka+lehátko+židlička, dřevo

BabyDan Angel 3v1 postýlka+lehátko+židlička, dřevo

Zařazení: Postýlky ostatní
Výrobce: BabyDan
EAN: 5705548023935
Záruka: 2 roky

Expedice: momentálně vyprodáno

12 990,- Kč včetně DPH

Unikátní řešení Angel 3 v 1 spojuje do jednoho konceptu dětskou kolébku, lehátko a dětskou židličku, proto je  vhodný  od novorozence po nástup do mateřské školy. Jednotlivé části; Angel Nest (kolébka), Angel Rest (lehátko), Angel Feast (židlička) se na stojan Angel nacvaknou a nebo odpojí jediným jednoduchým pohybem. Přičemž každá část může být složena pro snadný transport.

Angel Nest je kolébka pro bezpečný a klidný spánek Vašeho novorozence. Kolébka je snadno přenositelná mezi pokoji díky zabudovanému madlu. Snadno se složí a transportuje. Vlastnosti: – odnímatelná stříška – všechny hrany vypolstrované – snadno se připevňuje/odpojuje od stojanu – vhodné pro děti do max. hmotnosti 9 kg – vnitřní rozměry 29×75cm. Plní evropskou normu EN1466.

Angel Rest je pohodlné, bezpečné, polohovatelné lehátko, díky kterému může Vaše děťátko jíst své první jídlo u stolu. Výška lehátka Vám umožní pohodlně nakrmit miminko u stolu s ostatními členy rodiny. Odpadá tak riziko, že se miminko zraní na obyčejné židli. Lehátko lze snadno přenastavit do vodorovné polohy. Je vybaveno bezpečnostními pásy. Vlastnosti: – polohovatelné do 2 pozic – pětibodový nastavitelný zádržný systém s vycpávkou v místě rozkroku – snímatelný potah – snadno se připevňuje/odpojuje od stojanu – vhodné pro děti do max. hmotnosti 9kg. Výrobek splňuje evropskou normu EN12790:2009.

Angel Feast je tzv. rostoucí židlička. Dítě si v ní může kreslit, či dělat úkoly do mateřské školy, židlička totiž ,,roste‘‘ spolu s ním. Židlička je navržena s ohledem na zdravý vývoj dítěte. Tříbodový zádržný systém připevníte, či odstraníte bez použití nářadí. Židličku lze snadno složit a ve složeném stavu nezabírá místo.  Vlastnosti: – snímatelná textilní vložka pro větší pohodlí dítěte – dodává se s bezpečnostním madlem a pásy, které je možno později odstranit – snadno se připevňuje/odpojuje od stojanu – velmi stabilní – komfortní tvarované opěradlo – podnožku lze nastavit do více poloh, podle toho jak dítě roste – snadné čištění. Výrobek splňuje normy EN 14988:2006.

Stojan: – regulovatelná opěrka pro nohy – samostatně stojící – rozměry rozloženého stojanu: 56×46×65 cm – rozměry složeného stojanu: 66×18×46 cm.

Cleková hmotnost balení: 12,725 kg. Rozměry balení: 43×24×93 cm.

Dotaz k produktu BabyDan Angel 3v1 postýlka+lehátko+židlička, dřevo